Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbblépés gyerekkel,hogyan csináltátok?
Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem..
Van egy 6 éves kislányom és sajnos az apukájával már régóta kb csak lakótársi kapcsolatban vagyunk.
8 éve élünk együtt de már nem működik a dolog kettőnk között nagyon régóta.Nem is alszunk együtt,semmi testi kapcsolat és közös program sincs már jó ideje.
Beszélgetni is csak kb a muszaj dolgokat beszéljük meg.
Engem már ez a helyzet kikészít egészségügyileg is...
Szeretnék külön költözni de sajnos a fizetésemből nagyon nehezen tudnék megélni albérletetben,plusz a gyerek,rezsi,kaja stb.
Családhoz nem tudok haza költözni mert nem olyanok a körülmények sajnos,meg a gyerek apja megmondta nem vihetem el(60kmre lenne tőle)mert különben elveszi tőlem..
Tehát kérdésem inkább olyan anyukákhoz szólna,akiknek egyedül kell boldogulnia a gyerekükkel.
Hogy csináljátok,hogy teljen mindenre?Hogyan sikerült újrakezdeni?
Esetleg önkormányzati lakást sikerült kapnotok?
Segítségem nincs sajnos,így munkában is 8-16ig opció van,szerencsére van is ilyen munkám.
Apja azt mondta támogatna vmennyire anyagilag de hát ő se keres sokkal többet mint én.
Már nem akarok így élni,tovább akarok lépni de nagyon nehéz az anyagiak miatt meg kislányomat is megviselné ha külön mennénk.
Nincs semmi takargatni valóm nem kell beleképzelni többet!
Egyszerűen csak nem akarom kitenni a gyerekemet az egész procedúrának és akivel beszéltem ismerőssel ügyvéd, ő mondta h nem akarjam,hogy bíróságig jussunk a gyerek érdekében...
Mint irtam hazaköltözés nem igazan opció,azt csak nagyon nagyon végső esetben vállalnám.
Nem akarom a gyereket apjától elvinni amúgy sem,minden szempontból jobb lenne ha egy városban maradnánk a gyerek miatt.
Ha apukával lehet kommunikálni akkor ügyvéddel is meg tudtok egyezni, nem kell bíróság.
Nyilván csak úgy az adott szavára ne hidd el, hogy anyagilag támogat, ha felesben nevelitek a kislányt, de egy ügyvéd ezt is le tudja írni.
De tényleg a bíróság sem evett még gyereket reggelire. Ők csak a legszükségesebb esetben vonnának be egy gyereket a procedúrába!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!