Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik jó párkapcsolat szerelem nélkül?
Több ismerősömet is megkérdeztem (ffi-nő vegyesen), hogy szerelmesek-e a partnerükbe. 70%-a nemmel válaszolt.
Java részük megszokásban él, de ettől függetlenül boldogok..
Mégis, ez lenne így az igazi?
Én azt hittem, hogy a szerelem egyértelmű...de mégis, akkor hogy is van ez?
Szerintem te még túl fiatal vagy és azért ennyire érthetetlen számodra ez a kapcsolatosdi.
Sokan csak megszokásból vannak együtt, de azért mert nem lángol a szerelem köztük, az még nem jelenti azt, hogy nem is szeretik egymást.
Szerinted egyből szakítani kéne a pároknak, ahogy véget ért a szerelem köztük?
Első válaszolónak.
Sajnos korántsem vagyok már fiatal...
"Szerinted egyből szakítani kéne a pároknak, ahogy véget ért a szerelem köztük?"
Nem. Szerintem nem. Ha már így kérdezted.
Egyszerűen azért tettem fel a kérdést, mert tapasztalatból tudom mi a különbség olyan kapcsolat között, amiben a megszokás tartja össze az embereket, és amiben a szerelem. Te sem állíthatod, hogy a kettő egy és ugyanaz.
"de azért mert nem lángol a szerelem köztük, az még nem jelenti azt, hogy nem is szeretik egymást. "
Írtam olyat, hogy az azt jelenti? Nem.
Az lepett meg, hogy a kis non-reprezentatív közvélemény kutatásom szerint az emberek többsége szerelem nélküli kapcsolatban él.
Amire szintén nem mondtam azt, hogy rossz dolog lenne, így is lehet az ember boldog. De ezt nyilván nem sikerült kiolvasni a sorok közül.
Bocs, de nagyon nem szeretem, ha olyan szavakat akarnak a számba adni, amit ki sem mondtam.
Első válaszoló vagyok.
A tartós kapcsolatok általában nem lángoló szerelemmel szoktak indulni. A szenvedélyes érzelmeket az ember jobb esetben kiéli fiatal korában, aztán később már nem ez lesz a legfontosabb egy kapcsolatban, hanem hogy a másik megadja azt, amire vágyunk.
Amikor friss a kapcsolat akkor van szerelem szenvedély stb.
Idővel ezek elhalványodnak, de akik kitartanak egymás mellett, azok nem feltétlenül megszokásból teszik, hanem egymás miatt.
"Szerinted egyből szakítani kéne a pároknak, ahogy véget ért a szerelem köztük?"
ez egy nagyon ide illő mondat!
19 éves fiú vagyok engem is dobott a 15 éves bnőm mikor megunt ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!