Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom évek óta becsapott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom évek óta becsapott. Ezt hogy lehet elkönyvelni?

Figyelt kérdés

10 éve együtt vagyunk, 8 éve együtt élünk, házasok vagyunk. Mindig a gyermekvállalás és lakásvásárlás téma hallatán vagy el odázta a dolgot, vagy a nem megfelelő körülményekre és anyagi körülményekre hivatkozott. Többször volt az, hogy félt hogy nem lesz utána alkalom meg pénz xy dolgokat megvenni..pl jobb autó, Ps4, szerszámok stb, mert nagyon szeret szerelni. Ketten kb 550ezer ft-ot keresünk havonta, ami fix. Egy kisvárosban élünk. 70 ezer ft albérletet fizetünk. Mivel mindkettőnknek stabil munkahelye és anyagi háttere van aktuális lenne jövőre a ház és a gyerek. De most nagyobb, jobb kocsit akar, amihez hitelt is venne fel. Azt mondja megint csúsztassuk el a dolgot, de legalább 1 évet. 😭 Annyira becsapva érzem magam. Neki csak a tárgyak és a személyes szükségletei a fontosak,nem a család.

Mit tegyek? Volt már közületek így valaki? Lesz ebből valami?

2022. aug. 21. 18:57
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
77%

29

Én nem tavaszig várnék, hanem ügyvédet keresnék. Most.

2022. aug. 22. 12:38
 32/49 anonim ***** válasza:
87%
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, nem csak a gyerek kérdés miatt.
2022. aug. 22. 14:07
 33/49 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos ezért is van ennyi válás és csonka családban felnövő gyermek. Neked most az életedből elment 10 év. Ha megfelelő társat választod, akár a második gyerek is ott játszhatna a szobában, a korod alapján. Teljesen mást akartok az élettől. Ha valaki nem akar gyereket, azt tiszteletben kell tartani, rákényszeríteni, csőbehúzni nem lehet, mert tönkre megy az élete. Az ilyen rendkívűl fontos dolgokat nagyon hamar tisztázni kell, hogy ki, mit akar az életétől, mert az idő megy.

Te most 34 vagy. Ha most azonnal elválsz és elkezdesz keresni egy apukának való férfit, mikor találod meg? Ki tudja ezt előre? 1 év? 3? 5?

Megtalálod mondjuk 2 év múlva, akkor te már 36 vagy, de akkor még nem tudod, hogy ő apukának való, még el kell telni 1-2 évnek, hogy meg ismerjétek egymást, összeházasodjatok stb, akkor te már 37-38 vagy. Persze ez csak akkor igaz, ha egzisztenciális szempontból rendben vagytok és van hova érkezni a porontynak.

Ha úgy próbálsz meg szülni, hogy a férjed nem akarja a gyereket, abból nagyon komoly konfliktusok lesznek, aminek a szerencsétlen gyerek, aki semmiről sem tehet, issza majd meg a levét.

2022. aug. 22. 14:13
 34/49 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen igazad van de itt azért a férfi is hunyó hogy hitegeti a nőt meg lenyúlja a pénzét. Durva.

Kérdező térj észhez.

2022. aug. 22. 15:36
 35/49 anonim ***** válasza:
89%

Közös számláról akarja elkölteni a pénzt? Amúgy fogd és vedd le a te részed vagy utald külön számlára, amihez csak te fersz hozzá.

Én is azt mondanám, hogy ne várj tovább. Persze ha látja rajtad, hogy határozott vagy akkor jó esély van rá, hogy elkezd megint ígérgetni. Akár a gyereknek is nekiálltok. Csak akkor menj bele, ha készen állsz arra is, hogy egyedülálló anya leszel előbb utóbb.

2022. aug. 22. 18:18
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Es hogyha a gyerekre kell költeni, a játék meg az autó előbbre lesz.
2022. aug. 22. 18:24
 37/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ha szét mennénk akarnék-e egyáltalán még párt valaha az életben.Akkora csalódás lenne ez nekem.. Inkább egyedül nevelek fel egy gyereket. Tudom csúnya dolog, de már arra is gondoltam hogy valahogy be kellene csúsztatni egy gyereket. Tudom hogy nem fog segíteni nekem és még a baba sírása is idegesíteni fogja. De ha most elkezdek újra párt keresni, akkor mint írtátok az több év is lehet és benne van, hogy lehet az egész életem a másik verzióban is zátonyra fut. Se pár, sem gyerek... ettől is tartok. Úgyhogy kicsit matekozok ezen a dolgon.
2022. aug. 22. 18:31
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Ezt gondold át alaposan. Nem olyan könnyű ám egyedül egy gyerekkel. Én elkövettem azt a hibát, hogy játékfüggőnek szültem. Ő akarta a gyereket, még csak nem is én. Ígérgette, hogy segít mindenben. Hát a gyerek felé se nézett, csak Facebookon pózolgatott vele, hogy ő mennyire szereti, mennyit segít, milyen jó apa stb. Közben meg hazajött, evett, aludt, játszott. Én szívtam a gyerekkel, a háztartással, semmiben sem segített de még a rendre se vigyázott. Alig múlt 2 éves és szétmentünk, mondjuk más okok is voltak. Szeretem, imádom a gyerekem, de nehéz egyedül. Rád hárul minden, lassan kezdjük az ovit, mondják, hogy mindig beteg lesz, ki tudja meddig tolerálja ezt a munkahely stb. Nagyon alaposan gondold meg.
2022. aug. 22. 18:52
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a gyermekvállalás és lakásvásárlás téma hallatán vagy el odázta a dolgot, vagy a nem megfelelő körülményekre és anyagi körülményekre hivatkozott. - nem csapott be, csak túl naiv vagy, hogy észrevedd, mi a helyzet.
2022. aug. 22. 20:26
 40/49 anonim ***** válasza:
80%
“hogy valahogy be kellene csúsztatni egy gyereket” - Na ennél undorítóbb, aljasabb dolgot aligha tehet meg egy nő egy férfival! Tisztában vagy vele, hogy ezzel őt alaphangon 18 év gyerektartás fizetésére kötelezed, miközben láthatóan a gyereket a háta közepére sem kívánja?! Eszedbe ne jusson “trükközgetni”, aztán a gyereknek majd mit mesélsz, ha az apja felől érdeklődik?? Jaa, hát apád amúgy nem akart, szóval “elfelejtettem” bevenni a gyógyszert/kilyukasztottam a gumit és egyébként teljesen tudatosan szültelek csonka családba? Hatalmas ötlet valóban… Ennyire azért te sem lehetsz önző, a férjed szidod, hogy neki csak a tárgyak meg a személyes szükségletei a fontosak, miközben te ugyanezt tervezed ezzel a lépéssel csinálni, az a lényeg, hogy a te személyes szükségleted ki legyen elégítve, akár a másik kárára. Ez egy fokkal sem jobb ám, mint amit ő csinál..
2022. aug. 22. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!