Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom évek óta becsapott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom évek óta becsapott. Ezt hogy lehet elkönyvelni?

Figyelt kérdés

10 éve együtt vagyunk, 8 éve együtt élünk, házasok vagyunk. Mindig a gyermekvállalás és lakásvásárlás téma hallatán vagy el odázta a dolgot, vagy a nem megfelelő körülményekre és anyagi körülményekre hivatkozott. Többször volt az, hogy félt hogy nem lesz utána alkalom meg pénz xy dolgokat megvenni..pl jobb autó, Ps4, szerszámok stb, mert nagyon szeret szerelni. Ketten kb 550ezer ft-ot keresünk havonta, ami fix. Egy kisvárosban élünk. 70 ezer ft albérletet fizetünk. Mivel mindkettőnknek stabil munkahelye és anyagi háttere van aktuális lenne jövőre a ház és a gyerek. De most nagyobb, jobb kocsit akar, amihez hitelt is venne fel. Azt mondja megint csúsztassuk el a dolgot, de legalább 1 évet. 😭 Annyira becsapva érzem magam. Neki csak a tárgyak és a személyes szükségletei a fontosak,nem a család.

Mit tegyek? Volt már közületek így valaki? Lesz ebből valami?

2022. aug. 21. 18:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
93%
Ne is szülj olyan embernek, akinek a PS4 fontosabb. Semmit nem fog segíteni a gyerek körül, tapasztalat.
2022. aug. 21. 19:26
 12/49 A kérdező kommentje:
Tavaszig adtam ultimátumot, ha akkor nem nézünk házat és nem kezdünk a babaprojektbe elhagyom és elválok. Így döntöttem 😢
2022. aug. 21. 19:35
 13/49 anonim ***** válasza:
94%

Egy volt kollégám ezt játszotta a kb. ennyi idős párjával. Először, a nő kb. 30 éves korában 5 évet kért, amikor az lejárt, ilyen-olyan okkal tovább tologatta. Nekünk meg is mondta, hogy esze ágában sincs gyereket vállalni, de hát a nőnek valamit mondania kell. Mi is mondtuk neki, milyen gerinctelen dolog ez, de tojt rá.

Végül a nő szerencsére megunta, és szétmentek. Nem tudom, utána lett-e új párja, sikerült-e családot alapítania. Addigra már közelebb járt a 40-hez.

2022. aug. 21. 19:37
 14/49 anonim ***** válasza:
94%
Ennek az a veszélye, hogy a kedvedért belemegy, de aztán majd ott állsz egy gyereket nem akaró apával, aki a legkevésbé sem lesz a segítőtársad a baba körül, hanem inkább amikor tud lelép otthonról. És nyűgös lesz, ha a baba miatt nem tudja épp azt csinálni, amihez kedve lenne.
2022. aug. 21. 19:38
 15/49 anonim ***** válasza:
98%

12

Semmi nem fog változni. Ha kényszerből mégis belemegy, nagyon hamar minden a te nyakadba fog szakadni. Míg te megszakadsz a gyerek körül, ő játszani fog a gép előtt.

2022. aug. 21. 20:23
 16/49 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen embereknek mindig is a számítógép, illetve játékok előtt döglés lesz az első. Üvöltene, ha éjjel kettőkor babasírást hallana, komolyabb probléma esetén meg simán csak megpattanna otthonról, aztán nyírd a füvet, főzd az ebédet... Gyerek szinten gondolkozik és ez valószínűleg így is marad.Sok választásod nincs, ha nem vagy boldog így.
2022. aug. 21. 20:23
 17/49 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kár tavaszig várni. Akinek fontosabb a PS4, annál arra se támaszkodhatsz, hogy támogató apa legyen.
2022. aug. 21. 21:10
 18/49 anonim ***** válasza:
98%
Ne várj tavaszig, az szinte még egy év. Nem volt elég 10 évet várnod? Nem értem a gondolkodásodat. Ő már bizonyított.
2022. aug. 21. 21:19
 19/49 anonim ***** válasza:
78%

Azért egy fontos dolgot nem írtál le, bár mostmár nyilván mindegy, de amikor összejöttetek beszéltetek a gyerek témáról? Ő hogy állt hozzá, mit mondott? Mert ha már akkor sem adott konkrét választ, hogy igen akar vagy hezitált, akkor ez erősen benne volt a pakliban. Sőt, lévén hogy emberek vagyunk az évek során a véleményünk is változhat. Ismerek több olyan párt is, ahol a kapcsolat elején mindketten akartak gyereket, aztán ahogy aktuális lett volna a másik már mégsem érezte, hogy akarna. Ez benne van a pakliban, nem feltétlen arról van szó, hogy hazudott/átvert.

Egyébként meg nem értem mi a probléma azzal, ha valakinek a saját személyes szükségletei fontosabbak, mint hogy családot alapítson, nem mindenki vágyik erre, nincs ezzel semmi gond, csak olyan párt kell keresni, aki hasonlóan gondolkodik.

2022. aug. 21. 21:36
 20/49 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunk első két évében szó sem esett gyermekvállalásról. Meg sem fordult a fejünkben, mivel anyagilag nem tehettük meg, szülők terhére pedig nem szerettünk volna lenni.

Egy kis faluból költöztünk be a városba. Úgy gondoltuk, hogy teljesen önállósodunk és nem vágyunk sokra, csak az alapvető dolgok meglegyenek.

Nagyon sok mindenen mentünk keresztül, de helyt álltunk az életben,nem is hittük hogy a befektetett energia és elhatározás ennyire előre visz majd minket.

De ahogy múlt az idő, egyre több minden kellett neki, nőtt sz igénye. Ha nem veheti meg amit szeretne, akkor teljesen kiborul, hogy miért is jár oda dolgozni.. így nincs értelme semminek.

Pedig szerintem a család és a szeretet mindennél többet ér. De azt mondja, ha most jönne egy gyerek, teljesen meg lenne lőve és mint egy rabszolga lenne nekem és a gyereknek.Ez nagyon fáj.

2022. aug. 21. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!