Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom évek óta becsapott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom évek óta becsapott. Ezt hogy lehet elkönyvelni?

Figyelt kérdés

10 éve együtt vagyunk, 8 éve együtt élünk, házasok vagyunk. Mindig a gyermekvállalás és lakásvásárlás téma hallatán vagy el odázta a dolgot, vagy a nem megfelelő körülményekre és anyagi körülményekre hivatkozott. Többször volt az, hogy félt hogy nem lesz utána alkalom meg pénz xy dolgokat megvenni..pl jobb autó, Ps4, szerszámok stb, mert nagyon szeret szerelni. Ketten kb 550ezer ft-ot keresünk havonta, ami fix. Egy kisvárosban élünk. 70 ezer ft albérletet fizetünk. Mivel mindkettőnknek stabil munkahelye és anyagi háttere van aktuális lenne jövőre a ház és a gyerek. De most nagyobb, jobb kocsit akar, amihez hitelt is venne fel. Azt mondja megint csúsztassuk el a dolgot, de legalább 1 évet. 😭 Annyira becsapva érzem magam. Neki csak a tárgyak és a személyes szükségletei a fontosak,nem a család.

Mit tegyek? Volt már közületek így valaki? Lesz ebből valami?

2022. aug. 21. 18:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez ennyi volt. Csak akkor szülj gyereket, ha egyedül is nevelni akarod.
2022. aug. 21. 23:06
 22/49 anonim ***** válasza:
82%
Két évig szó sem esett róla?? Komoly kapcsolat esetén az elsők között kéne tisztázni a gyerek kérdést, pont az ilyen helyzetek elkerülése miatt, ugyanis ebben nincs kompromisszum, fölöslegesen meg minek húzni egymás idejét. Most ha jól értem nem is beszéltetek gyerekvállalásról és arról, hogy a másik egyáltalán akar-e, akkor azért elég nehezen beszélhetünk becsapásról. Te akarsz, ő nem, külön kell folytatni.
2022. aug. 21. 23:25
 23/49 anonim ***** válasza:
0%
24-26 évesen mikor épp a túlélésért küzdenek, szerintem nem nagy csoda hogy nem beszéltek róla.
2022. aug. 22. 07:46
 24/49 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem meg alap, hogy egy komoly kapcsolatban beszélnek ilyen baromi fontos kérdésekről, nem utólag kamilláznak, hogy jaj…Legalább olyan szinten, hogy egyáltalán akar-e gyereket a másik vagy sem. És ez nem azt jelenti, hogy 24 évesen a semmire kellene vállalni, de ha tudom, hogy én mindenképp akarok, akkor logikus, hogy erről a másikat is megkérdezem, nem pedig éveket várok, aztán őt hibáztatom, mert hát “becsapott”. Ha soha nem is beszéltek a témáról, akkor mégis hogyan csaphatta volna be??

Én mikor 22 évesen összejöttem az akkor 24 éves barátommal és láttam, hogy komoly a dolgok, az elsők között volt ezt a témát tisztázni, pont azért mert ha ellentétes a véleményünk, akkor nem húzok le vele éveket kvázi feleslegesen, miközben a céljaink köszönőviszonyban nincsenek egymással.

2022. aug. 22. 08:28
 25/49 anonim ***** válasza:
77%
Ha családot akarsz akkor dobd a palit mert kifutsz az időből és az neked fog fájni a legjobban!Nem most hanem olyan 10-15 év múlva!Semmiképp ne várj tavaszig adtál már épp elég időt ennek a kapcsolatnak.Sok sikert.
2022. aug. 22. 08:42
 26/49 A kérdező kommentje:

24-es.

Az első két évben ugyan nem került szóba a gyerek, de utána igen és nem egyszer. Ezért érzem magam átvágva. A következő 8 év alatt 4x volt olyan pont a kapcsolatunkban hogy azt mondta nekem, pár hónap és ha úgy van legyen gyerek. Mikor eljött volna az idő, elodázta.

Mostmár semmi akadálya nem lehetne, van pénz, nekem is pont befut munka mellett egy vállalkozás, de megint ott tartunk mint már párszor. Most egy nagyobb milliós autót akar magának. Inkább személyi kölcsönt vesz fel és a félrerakott pénzünket mind magára költi. Okot mindig talál magának. Most mikor lehetne, nem köti le magát, még élni akar úgymond. Tegye, de tavasztól ha kell nélkülem. Ha szükséges megállok gyermekkel is a saját lábamon, nyilván az biztos nehéz lenne lelkileg. De ahogy ő, úgy én sem akarom feláldozni magam és feladni a családot mert neki úgy jobb és kényelmesebb. 😢

2022. aug. 22. 09:45
 27/49 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy magára költi a te penzedet is? Minek neki autó hitelre, mikor nem keresték sokat?
2022. aug. 22. 10:06
 28/49 anonim ***** válasza:
86%
34 évesen ne várj tavaszig. Ennnek itt vége van, mások a céljaitok fogadd el.
2022. aug. 22. 10:12
 29/49 A kérdező kommentje:

Igen.. azt a pénzt szánja rá, amit a ház önerejébe gyűjtöttünk. Persze én mondtam hogy nem, az én részem ezt ilyen hóbortra nem adom. Persze ez is rosszul esik neki és én ebben is ezáltal egy akadály vagyok és rossz ember, mert így több hitelt kell felvennie.

Az 550 nettó bevételünk, az alkalmazotti bérünket teszi ki. Amellett nekem és neki is van bevétele úgymond "maszekban". Bár szeptembertől az is hivatalos bevétel lesz részemről.

2022. aug. 22. 11:29
 30/49 anonim ***** válasza:
89%
Ezzel még rendőrségre is mehetsz ha elveszi a te részedet. Ijesztő komolyan.
2022. aug. 22. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!