Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kirúgják az egyik szülőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kirúgják az egyik szülőt, házastárs egyikét a munkájából, a másik fél hány nap haladékot ad neki, hogy újra munkába álljon vagy indítja a válópert,kizárólagos gyerekelhelyezést és költözzön el a munkanélküli?

Figyelt kérdés
Hogy vannak ezek a dolgok, ha az egyik munkanélküli lesz, hány napja van általában új munkát találni és felvenni az új munkát?
2022. aug. 14. 15:36
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Hova költöztél?

Volt lakásod?

2022. aug. 15. 06:11
 42/46 anonim ***** válasza:
53%
Te vagy sajat magad legnagyobb ellensege. Egyedul eletkeptelen vagy, szukseged van egy eltartora. O pedig visszael maximalisan a rabszolgatartas intezmenyevel. Nem kislany, te meg nem nottel fel, csak felnottest probalsz jatszani a gyerekszulessel. Tudjuk melyik nepcsoport ilyen magyarorszagon, semmi esze, fiatalon szul es vadbarmokkal ismerkedik. Determinalt a sorsod es nincsenek meg a skilljeid hozza, hogy valtoztass rajta. Senki nem tud neked segiteni. Mehetnel a csaladok atmeneti otthonaba is, de felesleges, mert tovabbra is eletkeptelen lennel egyedul. Csak a helyet foglalnad el masok elol, akiken van ertelme segiteni.
2022. aug. 16. 10:56
 43/46 A kérdező kommentje:

Elmúltam 35 mikor szültem. Igaz, csak 3 diplomám lett mostanra.

A skillekkel biztos nem stimmel valami.

2022. aug. 19. 21:56
 44/46 anonim ***** válasza:
Az, hogy eletkeptelen vagy, az nem azt jelenti, hogy nincs diplomad. Annak ellenere vagy eletkeptelen, hogy 3 is van. Az, hogy gyerekes a gondolkodasod, az nem azt jelenti, hogy 18 ev alatti vagy, hanem azt, hogy 35+ evesen is egy tini szintjen tartasz. A skillek hianya, az eletkeptelenseg jele, nem tudsz problemakat megoldani, masoktol varod a megoldasokat. Most mar erted, mi a problemad?
2022. aug. 20. 14:56
 45/46 A kérdező kommentje:

Nem. A probléma megoldásaim nem tudom, hogy miért nem működnek. Pld ha más csinálja ugyanazt, neki működik, míg nekem nem.

Nem oldott meg soha senki helyettem meg semmit, ezért arra én hiába is várnék.

A diplomát arra írtam, hogy 17 évesen a semmi végzettségre szültem volna.

2022. aug. 21. 08:40
 46/46 anonim ***** válasza:
de miért nem szólsz neki vissza?
2022. aug. 21. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!