Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem hosszú munkanélküliség után dolgozni kezdett, de a fizetését magánál hagyja, mit tehetek?
Két gyerekünk van, én fizettem az elmúlt időszakban minden költséget, férjem most, hogy végre rendelkezik jövedelemmel azt mondta ő gyűjteni akar, esetleg a telefonszámláját fizeti, az internetbe már nem ad, mert őt nem érdekli, hogy a gyerekek használják a netet.
Továbbra is én fizessek mindent...kivéve a telefonszámláját fizetné, holott együtt lakunk és két gyerekünk van.
Azt is mondta, hogy az étkezését ő majd megoldja magának.
Valami itt nagyon nincs rendben.
"hogy a hazassag kozos kasszaval jar"
Ez mekkora baromság.
3-as
Milyen érdekes, hogy váláskor valahogy ez a "jóban-rosszban fogadalom"-érv már nem jut a nők eszébe :)
Előző
- Minden válás kivétel nélkül a férfiak hibája és a hibásnak büntetés jár, vagyis teljes vagyonelkobzás, kisemmizés stb. :D
Szomorú, de igaz.
6-os
Nem azt mondom, hogy szükségszerűen minden nő válik és minden nő ki is semmizi az exét, csak nagyon undorodom ettől a kettős mércétől:
Amikor abból van haszna, felhozza a fogadalmat, amikor meg válni akar, már csak egy ócska szófordulatnak tartja.
Ugyanígy, amikor fiatal, akkor a vagány, nagydumás, izmos pasi kell CSAK, de amikor elmúlik 35, már jobb a nyugis, megbízható, amelyik hazaadja a pénzt...
Valahogy nehezen tudok azonosulni ezzel a durva elvtelenséggel.
Akkor oldja meg a tisztálkodást, vizet, áramot, és mindent magának. Vigye a ruháit máshová mostani, vasaltatni.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de hihetetlen, hogy mekkora görény embered van. És neki szültél 2 gyereket? Eddig nem volt ilyen? Meddig volt otthon? A munka volt büdös, vagy önhibáján kívül nem talált semmit? Mert ha előző, akkor ezen a viselkedésen meg sem lepődök.
És amúgy is, mire gyűjt? Talán arra, hogy leléceljen. Felettébb gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!