Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kirúgják az egyik szülőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kirúgják az egyik szülőt, házastárs egyikét a munkájából, a másik fél hány nap haladékot ad neki, hogy újra munkába álljon vagy indítja a válópert,kizárólagos gyerekelhelyezést és költözzön el a munkanélküli?

Figyelt kérdés
Hogy vannak ezek a dolgok, ha az egyik munkanélküli lesz, hány napja van általában új munkát találni és felvenni az új munkát?
2022. aug. 14. 15:36
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Mikből lehet ezeket előre látni, hogy ha kevesebb lesz a jövedelem, akkor az problémája lesz?
2022. aug. 14. 19:00
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Gratula, hogy egy ekkora gyökérhez mentél hozzá. Arról nem is beszélve hogy ennnek a faroknak szültél is. Amúgy amikor együtt jártatok, nem beszélgettetek egyással, csak kefélni jártatok össze? Mi az hogy nem tudtad hogy ehhez a témához így áll hozzá? Ilyen nincs. Max nem akartál vele foglalkozni. Egy ember nem lesz ilyen x idő után, ez mindig ilyen volt.

A kérdésedre válaszolva, a férjemnek volt olyan, hogy 3 hónapig nem talált melót, miután főnökváltás volt és mindenkit lecseréltek a munkahelyén. Mindig támogattam. És nekem is volt ilyen, konkrétan 1,5 évig keresgéltem, de végül a saját területemen senki sem vett fel munkatapasztalat nélkül ( akkor jöttem ki a suliból), és máshová mentem. Nem bánom, szeretem amit csinálok. A férjemnek soha egyetlen rossz szava sem volt hozzám. Ő dolgozott, én itthon a házimunkát csináltam, az állatokat és a kertet gondoztam, álláshirdetéseket böngésztem, főztem meg egyebek.

Aztán a covid korlátozások, munkahelybezárások miatt egyszerre vesztettük el a munkánkat mindketten. Akkor bizony a munkanélküli segélyünkből éltünk, mellette én eljártam takarítani, ha adódott lehetőség, a férjem pedig építkezésen segédmunkás volt pár hónapot. Nehéz volt, de akkor sem , eszünkbe sem jutott soha bántani egymást ezért.

Azért vagyunk együtt mert szeretjük és mindig támogatjuk egymást.

Sajnálom, hogy ilyen bajban vagy. Remélem ebből a helyzetből tanulsz és elhagyod végleg ezt a barmot.

2022. aug. 14. 20:46
 33/46 A kérdező kommentje:

Születésnap volt ma, elmentünk ebédelni a 3 hete lefoglalt helyre.

Pincér: a hölgy? F: a hölgy nem éhes, nem eszik

pincér el

F: aki nem dolgozik, nem is eszik, elvan kenyeren és vizen

2022. aug. 14. 21:10
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti trollkodás lehet,pláne a legutóbbi kommented alapján. Nem hiszem el, hogy egy ekkora utolsó tahó paraszttal vagy együtt ilyen folytonos alázások mellett. Létezik ilyen "férfi" a világon??
2022. aug. 14. 21:45
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha együtt vagy ezzel a pasival, akkor meg is érdemlitek egymást. Ne mond, hogy eddig kedves, udvarias, szerető társ volt, és 1 hete ilyen.
2022. aug. 14. 21:55
 36/46 A kérdező kommentje:
Nyilván nincs más jobb dolgom így hétvégén. :(
2022. aug. 14. 21:56
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Jó, és te mit reagálsz ezekre? Ott ültél, és nezted, ahogy eszik?

Vagy mit mondasz, amikor így beszél veled?

És miért vagy vele? Ennyire nincs egy rokon, barát, ahova elmehetnél? Mit fogsz csinálni, ha tényleg utcára tesz egy hét múlva? Családsegítővel vagy nőjogi szervezettel sürgősen vedd fel a kapcsolatot, ha más nincs, ők lehet tudnak egy átmeneti lakhatásban segíteni.

Már ha igaz, mert nekem is kicsit hihetetlen, hogy egy nő képes együtt maradni egy ilyen emberrel :o

2022. aug. 14. 23:18
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

36

pontosan. unatkozó incel vagy.

2022. aug. 14. 23:32
 39/46 A kérdező kommentje:

A gyerekünk is helyeselt neki, eljöttem haza.

Nincs senki, nemhogy akihez oda költözhetnék átmenetileg, de beszélgetni sem.

2022. aug. 14. 23:40
 40/46 anonim ***** válasza:
87%

"Nekem azt mondta, hogy meglátják a fejed, pláne ha meg is szólasz ( interjún ezt szokták azért), ember nem lesz, aki felvenne munkatársának."

Nekem anyám mondott ilyeneket, elköltöztem és azóta az ajtót se nyitom rá.

2022. aug. 15. 02:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!