Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kirúgják az egyik szülőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kirúgják az egyik szülőt, házastárs egyikét a munkájából, a másik fél hány nap haladékot ad neki, hogy újra munkába álljon vagy indítja a válópert,kizárólagos gyerekelhelyezést és költözzön el a munkanélküli?

Figyelt kérdés
Hogy vannak ezek a dolgok, ha az egyik munkanélküli lesz, hány napja van általában új munkát találni és felvenni az új munkát?
2022. aug. 14. 15:36
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Az mit jelent, hogy támogatja, mit csinál?

Nekem azt mondta, hogy meglátják a fejed, pláne ha meg is szólasz ( interjún ezt szokták azért), ember nem lesz, aki felvenne munkatársának. De emellett azt is mondta hogy átlagbér alatti fizuval haza ne jöjjek és még ezt is köszönjem meg, hogy nem vár tőlem el magasabb bért ismerve engem.

2022. aug. 14. 16:21
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz,a férjed egy ritka nagy paraszt, amint lesz munkád Te legyél az aki beadja a válópert, nemhogy nem szeret de mégcsak emberszámba se vesz egy picit sem.
2022. aug. 14. 16:22
 13/46 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, kinek van igaza. Ha a párod ezzel fogadott aznap, az nagyon gáz. Ugyanakkor ennyi infóból fordítva úgy is el tudom képzelni, hogy nagyon nem jöttök ki egy fizetésből, mindig találtál kifogást és hirtelen felkapva a vizet most határidőt állított. Akárhogy is, valahogy meg kell tudnotok beszélni és nem győzni akarni egymáson - pláne, ha gyereketek is van.
2022. aug. 14. 16:23
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Najó, vagy én vagyok hülye, vagy itt súlyos alap problémák vannak....

Megházasodtál és azt sem tudod mit jelent az, hogy támogatni a társunkat?

Milyen világban élsz te?

Vagy ez kamu? :)

2022. aug. 14. 16:26
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

5

Ezt úgy értsem hogy te tartod el a ferjed aki nem egészsegügyi okbol nem dolgozik, hanem mett egy senkiházi??

Ha ez igaz, akkor bocs, de te is nagyon hülye vagy! Az ilyet ott kell hagyni a francba, nemhogy meg kitartani

2022. aug. 14. 16:28
 16/46 A kérdező kommentje:
Aznap mondta, hogy felmondtak nekem. Hogy, látja, rájött más is, hogy nulla vagyok, de ugye nem képzeltem azt, hogy majd ő eltart egy nullát.
2022. aug. 14. 16:32
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges másoktól kérdezgetni, mert az emberek többsége nem egy seggfejjel él együtt, aki így beszél vele. Nem hiszem, hogy 1 héttel ezelőtt még normális volt veled.
2022. aug. 14. 16:33
 18/46 A kérdező kommentje:

15.

Nem. ;) elírtam, mert ideges vagyok, bocsánat

Ő mondta, hogy egy munkanélküli lúzert nem fog eltartani,egy hetem van, hogy munkába álljak, ha nem oldom meg, tipli van, húzzak el a lakásból.

2022. aug. 14. 16:36
 19/46 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként várható volt, hogy kiraknak a melóból?
2022. aug. 14. 16:37
 20/46 A kérdező kommentje:

Nincsenek ismerőseim, hogy láthatnám, hogy ha elveszti az állását ő vagy a házastársa, akkor mi a másik reakciója rá.

Ezért kérdeztem rá itt, mert itt nem buksi simogatás meg nyenyere megy.

2022. aug. 14. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!