Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kirúgják az egyik szülőt, házastárs egyikét a munkájából, a másik fél hány nap haladékot ad neki, hogy újra munkába álljon vagy indítja a válópert,kizárólagos gyerekelhelyezést és költözzön el a munkanélküli?
Az mit jelent, hogy támogatja, mit csinál?
Nekem azt mondta, hogy meglátják a fejed, pláne ha meg is szólasz ( interjún ezt szokták azért), ember nem lesz, aki felvenne munkatársának. De emellett azt is mondta hogy átlagbér alatti fizuval haza ne jöjjek és még ezt is köszönjem meg, hogy nem vár tőlem el magasabb bért ismerve engem.
Najó, vagy én vagyok hülye, vagy itt súlyos alap problémák vannak....
Megházasodtál és azt sem tudod mit jelent az, hogy támogatni a társunkat?
Milyen világban élsz te?
Vagy ez kamu? :)
5
Ezt úgy értsem hogy te tartod el a ferjed aki nem egészsegügyi okbol nem dolgozik, hanem mett egy senkiházi??
Ha ez igaz, akkor bocs, de te is nagyon hülye vagy! Az ilyet ott kell hagyni a francba, nemhogy meg kitartani
15.
Nem. ;) elírtam, mert ideges vagyok, bocsánat
Ő mondta, hogy egy munkanélküli lúzert nem fog eltartani,egy hetem van, hogy munkába álljak, ha nem oldom meg, tipli van, húzzak el a lakásból.
Nincsenek ismerőseim, hogy láthatnám, hogy ha elveszti az állását ő vagy a házastársa, akkor mi a másik reakciója rá.
Ezért kérdeztem rá itt, mert itt nem buksi simogatás meg nyenyere megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!