Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi "költőpénzt" adjak a férjemnek havonta (aki jelenleg munkanélküli, és egyáltalán nem tud a pénzzel bánni)?
3 hónapja keres állást. de már 2 hónap alatt teljesen kiürítette a közös számlánkat. mikor már a megtakarításunkhoz kezdett nyúlni akkor kaptam csak észbe és elvettem a kártyáját
sajnos teljesen képtelen bánni a pénzzel, ugyanannyit költene, mintha még meglenne az ő fizetése (ami sokkal több volt mint az enyém).
ha a fizetésemből lejönnek a fix költségek (rezsi, kaja), akkor marad olyan 80 ezer minden hónapban.
ebből adtam neki a felét most, ami nagy hiba volt, mert 3 nap alatt elköltötte, aztán ki kellett hívnunk a villanyszerelőt, szóval azt választhattam h a megtakarításunkból fizetjük (nem szerettem volna), vagy a hónap végéig nem veszek semmit magamnak.
tanultam a hibámból és megmondtam h ezentúl, szóval már ebben a hónapban max 20 ezret kap. persze nagy hiszti, az semmire nem elég, duzzogás, veszekedés stb.
nincs ötletem, hogy lehetne ezt normálisan megoldani, szerintetek?
Mire költ hogy nem elèg neki 20 ezer?!
Max 5 ezret adnèk neki.
Hát azért a pofozkodás túlzás. Alacsony körökben szokásos ezzel elintézni mindent, "mer' a fater-muter is íty csiná'ta"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!