Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha barátnőmet nem érdekli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátnőmet nem érdekli, hogy nekem mi tetszik akkor egyszerűen elkényelmesedett?

Figyelt kérdés

Igazából a szemöldökét már nem tartja rendben, és megsértődik, ha megemlítem, felkötött hajjal járkál amikor megyünk valahova, pedig nekem kiengedve tetszik, meg sem kérdezi, hogy nekem hogyan tetszene, ruha szempontból ugyanez. (én megteszem ezeket mert tiszteletben tartom a véleményét)

Természetesen az anyja hatalmas,,princeps senator" mindig hallgatni szükségeltetik az ő szavára nem csak ebben az esetben hanem akármiben is. Még a tetkok is megvannak tiltva, hát nehogy már azt csináljon amit akar a saját pénzéből.(jöhetnek az anyós poénok.)

Ugye ő 20 én pedig 22, normális, hogy egy kicsit szeretném ha nőiesedne,függetlenedne?

2022. aug. 13. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 senkit nem kerdezek meg, úgy öltözök ahogy akarok. Nőnek lenni nem a ferfiak kiszolgálasát jelenti, el kell hogy keserítselek.
2022. aug. 13. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

4-es akkor magyarázd már el, hogy kinek akarsz tetszeni,ha nem az aktuális párodnak - magamnak!

És ha pl. nekem kényelmesebb a 40 fokban az összekötött haj, akkor úgy viselem, pont magasról téve a párom kiengedett haj-mániájára.

Barátom is egy időben megpróbált beleszólni ezekbe, de rövid úton megmondtam neki, hogy vagy elfogad így, vagy szakíthatunk is, ha annyira zavarják ilyen apróságok.

2022. aug. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!