Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha barátnőmet nem érdekli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátnőmet nem érdekli, hogy nekem mi tetszik akkor egyszerűen elkényelmesedett?

Figyelt kérdés

Igazából a szemöldökét már nem tartja rendben, és megsértődik, ha megemlítem, felkötött hajjal járkál amikor megyünk valahova, pedig nekem kiengedve tetszik, meg sem kérdezi, hogy nekem hogyan tetszene, ruha szempontból ugyanez. (én megteszem ezeket mert tiszteletben tartom a véleményét)

Természetesen az anyja hatalmas,,princeps senator" mindig hallgatni szükségeltetik az ő szavára nem csak ebben az esetben hanem akármiben is. Még a tetkok is megvannak tiltva, hát nehogy már azt csináljon amit akar a saját pénzéből.(jöhetnek az anyós poénok.)

Ugye ő 20 én pedig 22, normális, hogy egy kicsit szeretném ha nőiesedne,függetlenedne?

2022. aug. 13. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
A barátnőd megfelel magának? Ilyen volt, mikor összejöttél vele?
2022. aug. 13. 14:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ilyen volt.
2022. aug. 13. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Hát most már ilyen. Ha nem abba szerettél bele, hogy ki van engedve a haja akkor megbirkóztok ezzel. Ha abba, akkor önismeretet javaslok csajozás helyett.
2022. aug. 13. 16:01
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Szóval az anyja ne szóljon bele hogyan nez ki, de te igen. Nem kell megkerdeznie milyen ruhát vegyen fel, vagy hogyan hordja a haját. Ha tőlem ezt várná el egy pasi, ki is rúgnám.
2022. aug. 13. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
A tetkó hülyeség. Sokan megbánják ám később, de nem verik nagy dobra.Abban igaza van a muternak.
2022. aug. 13. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Hát 20 évesen az anyja de szóljon bele abba, hogy merre hány méter, te meg aztán végképp. Persze, majd a nyári 50 fokban kiengedett hajjal fogok vonulni, csak hogy te örülj. Biztos elküldeném melegebb éghajlatra azt a faszit aki jogot formál arra, hogy beledumáljon abba, hogy mit veszek fel, meg hogy ki van e bontva a hajam. Nagyon el vagy tévedve. Neked az nem tetszik, hogy nem csicskult be a csajod. Jelzem, nagyon helyesen. Ha te képtelen vagy felnőtt ember létedre önállóan felöltözni az a te bajod.
2022. aug. 13. 18:28
 7/12 A kérdező kommentje:
4-es akkor magyarázd már el, hogy kinek akarsz tetszeni,ha nem az aktuális párodnak, vagy kit kérdeznél meg? Ha már ekkora menő nő vagy.
2022. aug. 13. 18:30
 8/12 A kérdező kommentje:

6-os, te meg olvasd már el mégegyszer amit írtam, nem formálok jogot arra, hogy beleszoljak hogyan öltözködik mert akkor az lenne a kifogásom, hogy nem jól néz ki ahogy, vagy túl kihívó. Itt az igényességről van szó meg egyszerűen arról, hogy kicsipjük magunkat a másiknak nem otthoni környezetben.

Te meg azon dolgozz, hogy a jelzem nagyon helyesen meg fene tudja milyen pampogás helyett ész érveket hozz.

2022. aug. 13. 18:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű kérdést tettem fel és nagyon agresszív válaszokat kapok amit nem értek. :D
2022. aug. 13. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak önigazolást keresel. Itt meg nem csak azt kapsz, hanem kicsit összetettebb válaszokat is. Amikre amúgy sokkal jobban megéri figyelni, mint az igen igazad van dolgokra. Akármekkora f.szságot kitalálhatsz itt valaki megerősít benne.
2022. aug. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!