Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethet egy férfi egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy férfi egy nőt akinek a külseje bizonyos részei (pl.a feneke)nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, mostanra nagyon nem jó a kapcsolatunk én pedig keresem az okokat. Ő nem akar elhagyni, de már nem is tud úgy viselkedni velem mint régen. Elmondása szerint a sok veszekedés miatt.Kiszedtem belőle, hogy nem tetszik neki,hogy narancsboros a combom hátul (szerintem a fenekem sem tetszik neki,igaz nekem sem),de pont emiatt én képtelen vagyok elhinni, hogy szeret.A férfiak latvanyorientaltak ,nem?Eleve ez nem csak megalkuvás akkor?Oké, hogy a külső nem minden de akkor ez így rendben van?

2022. jún. 25. 06:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen szerethet. Az én párom popsija is narancsbőrös, és hiszed vagy sem, ettől még izgibb lett számomra.
2022. jún. 25. 06:40
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Ez már a legalja, mikor azon múlik valami, hogy narancsbőrös a combod…

Biztos, hogy nem szeret. Csak a férfiak ellennének a langyos fosban akàrmeddig. Legalábbis míg nem talál közben másikat, akivel megcsal…

Én a helyedben nem elégednék meg ilyen kapcsolattal.

Szerintem ennek vége.

Ha azt mondta volna, hogy önző vagy, vagy agresszív vagy akármi. Ezek sem feltétlenül igazak, de van mit róluk beszélni, hogy miért látja így, te hogy látod.

De egy comb meg fenèk…szerintem engedd el, mert ő már elengedett, csak gyáva.

2022. jún. 25. 06:42
 3/18 A kérdező kommentje:
1-es,ez oké, de neki nem tetszik, nemhogy izginek látná....
2022. jún. 25. 07:12
 4/18 A kérdező kommentje:
2-es,félreértettél, nem arra a kérdésre mondta ezt,hogy miért szar a kapcsolatunk. Szerinte a sok veszekedés miatt. Ezt a fenék dolgot csak úgy megkerdeztem, mert szerintem a külső is szerepet játszhat benne,de ő szerinte ez nem így van,mert akit szeretünk azt elfogadjuk olyannak amilyen.De az én véleményem nem ez.
2022. jún. 25. 07:16
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
25 évig voltam házas, több dolog sem tetszett a feleségemen, nem ezek miatt váltunk el.
2022. jún. 25. 07:22
 6/18 anonim ***** válasza:
27%

ezek maximum plusz kifogások lehetnek-

De ez olyan amit 2 pár 8 év után meg tud beszélni, lehet vicces, de ha csak erdei túrákat sétákat tesztek azzal is lemehet az a naranycsbőr.

2022. jún. 25. 07:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

2 vagyok, nem értettem félre.

Nem kell, hogy ezeket nevezze meg okként. Elég, ha ezt kimondja.

Egy narancsbőrös comb szót sem érdemelne olyanon, akit szeret az ember. Ez nem egy olyan dolog, minthogy az illető igénytelenebb lett, mert kevesebbet tisztálkodik pl. Az lehet taszító és zavaró. Na de ez…

2022. jún. 25. 07:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen. Ha szeretne és elfogadna, azt mondaná, hogy:szeretlek úgy ahogy vagy.

Nem azt, hogy szeretlek, és elfogadlak, de a narancsbőr nem tetszik. :D

Világos, hogy nem szeret.

2022. jún. 25. 07:33
 9/18 anonim ***** válasza:
41%

A saját komplexusaidat vetíted ki rá (millioan esnek ebbe a hibába)

Marhára nem a narancsboros s.gged a valodi baja. Az is lehet, csak szimplan megunt.

2022. jún. 25. 08:44
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem eddig két barátnőm volt, akiknek a külsejük nem taszított. Sőt az egyik konkrétan szép is volt. Azon az egyen kívül a többinek a teste és arca... hát egyszerűen fogalmazva nem az én szinvonalam volt.

De hát csak a személyiség számít szóval...

2022. jún. 25. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!