Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethet egy férfi egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy férfi egy nőt akinek a külseje bizonyos részei (pl.a feneke)nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, mostanra nagyon nem jó a kapcsolatunk én pedig keresem az okokat. Ő nem akar elhagyni, de már nem is tud úgy viselkedni velem mint régen. Elmondása szerint a sok veszekedés miatt.Kiszedtem belőle, hogy nem tetszik neki,hogy narancsboros a combom hátul (szerintem a fenekem sem tetszik neki,igaz nekem sem),de pont emiatt én képtelen vagyok elhinni, hogy szeret.A férfiak latvanyorientaltak ,nem?Eleve ez nem csak megalkuvás akkor?Oké, hogy a külső nem minden de akkor ez így rendben van?

2022. jún. 25. 06:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10 ez beteges, amit itt leírtál.

Nehogy azt hidd, hogy ez a normális attól, hogy te igénytelen vagy, vagy önképzavaros és azt hiszed, hogy hozzád instamodell való.

2022. jún. 25. 10:41
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Viselj combfixet meg egyéb díszítést...nő vagy nem és pasiként okítsalak, mit és hogyan emelj ki vagy takarj el???

Az arcodon a ráncokat is levakolod..., azért nem aggódsz?

Főzzed meg a kedvenc vacsiját, de ne az utolsót talán és rittyentsed ki magad dögösre és ha ez sem változtat, akkor ennek a kapcsolatnak annyi...

2022. jún. 25. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy téged abszolút nem zavar, hogy a lábad narancsbőrös, a segged meg szottyadt?

Engem zavarna ha nekem olyan lenne.

2022. jún. 25. 17:02
 14/18 anonim válasza:
100%
2020-ban betegség miatt 20 kg-ot fogytam. Abban az évben teherbe estem , tavaly nyáron született meg a kislányunk. Császármetszés nyoma, picit lógosabb bőr, striák, szétnyílt hasizom +10 kg és a férjem imád. Szex közben is imádja a testemet, a széles csípőmet kapaszkodónak hívja. 😄 10 kg-al kevesebb nálam egyébként. Pont ettől érzem magam igazi nőnek, mert látom rajta mennyire imádja a testemet. :)
2022. jún. 25. 17:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb embernek mindig van ami nem tetszik saját magán.

Én pl a fenekemre edzek,még közel sem vagyok a célhoz,viszont a mellem jobban zavar hogy kicsi.. :)

Párom mégis így szereti.

Lehet hogy szereti a nagy melleket is,viszont sosem mondaná azt nekem hogy túl kicsi neki a cickóm és nem izgató.

Aki szeret,az nem bántana azzal amiről tudja hogy neked gyengepontod..

2022. jún. 26. 08:29
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
70%
Tökéletes testű nő nem létezik, vagy ha igen, kell a fenének! Ergo mindig meg kell alkudni valamelyes hiátussal. Ez a dolgok rendje. Mint ahogy a pasik külső-belső tulajdonságai sem tökéletesek.
2022. jún. 26. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
25%

Az a baj hogy már nem szeret eléggé, mert ha szeretünk valakit fel sem tünnek a hibái.

Megmondta a sok veszekedés miatt múlóban a varázs.

De vissza lehet fordítani de nem azzal hogy hülyeségeket kérdezel😉

Hanem szeretettel, szerelemmmel😊

N

2022. jún. 29. 07:04
 18/18 anonim válasza:
100%
A feleségemen laikusként tudnék felfedezni hibákat, de nekem így tökéletes és még a hibáit is imádom, mert az övé :) nem is hibaként gondolok rá, imádom, hogy ilyen és kész!
2022. okt. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!