Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet egy férfi egy nőt akinek a külseje bizonyos részei (pl.a feneke)nem tetszik neki?
10 ez beteges, amit itt leírtál.
Nehogy azt hidd, hogy ez a normális attól, hogy te igénytelen vagy, vagy önképzavaros és azt hiszed, hogy hozzád instamodell való.
Viselj combfixet meg egyéb díszítést...nő vagy nem és pasiként okítsalak, mit és hogyan emelj ki vagy takarj el???
Az arcodon a ráncokat is levakolod..., azért nem aggódsz?
Főzzed meg a kedvenc vacsiját, de ne az utolsót talán és rittyentsed ki magad dögösre és ha ez sem változtat, akkor ennek a kapcsolatnak annyi...
Amúgy téged abszolút nem zavar, hogy a lábad narancsbőrös, a segged meg szottyadt?
Engem zavarna ha nekem olyan lenne.
A legtöbb embernek mindig van ami nem tetszik saját magán.
Én pl a fenekemre edzek,még közel sem vagyok a célhoz,viszont a mellem jobban zavar hogy kicsi.. :)
Párom mégis így szereti.
Lehet hogy szereti a nagy melleket is,viszont sosem mondaná azt nekem hogy túl kicsi neki a cickóm és nem izgató.
Aki szeret,az nem bántana azzal amiről tudja hogy neked gyengepontod..
Az a baj hogy már nem szeret eléggé, mert ha szeretünk valakit fel sem tünnek a hibái.
Megmondta a sok veszekedés miatt múlóban a varázs.
De vissza lehet fordítani de nem azzal hogy hülyeségeket kérdezel😉
Hanem szeretettel, szerelemmmel😊
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!