Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az sok hogy a páromnak mindennap elkell értem jönnie autóval hozzánk( ami kb 2km oda-vissza )? Én is hozok érte áldozatot ugyanúgy pl. Ott lakok náluk. Bírom a szüleit, de attól még jobb lenne külön de ő nem teheti még meg.

Figyelt kérdés
Nem szeret vezetni de nem vagyok neki olyan fontos hogy együtt legyünk? Munka után szokott értem eljönni
2022. aug. 12. 16:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem jönne vele össze mert a szüleivel él? Eddig csak ilyen pasijaim voltak most is a párom 30 múlt és otthon lakik egyenlőre. Ez van. Ha azt hiszed olyan könnyű házat/lakást venni akkor vegyél nekem is hálás lennék érte. Plusz írtó gáz hogy szerinted azzal teszel érte hogy náluk vagy 😂 szerintem ti hagyjátok egymást békén. Ő nem megy hozzád te meg lusta vagy sétálni negyed órát.
2022. aug. 12. 19:32
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagy benne,hogy 2 km? Te tudod mekkora tàv az?
2022. aug. 12. 20:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én is hozok érte áldozatot ugyanúgy pl. Ott lakok náluk."

Hú, micsoda áldozat. Hálásnak kéne lennie, hogy ott laksz náluk? A gyerekemért nem megyek el ilyen távra, van lába, tud gyalogolni. Nagyot fogsz te még koppanni, ha ilyen hercegnőnek képzeled magad, hogy hatalmas kegy, hogy te valakivel együtt vagy.

2022. aug. 12. 20:25
 24/29 anonim ***** válasza:
94%
A 78 éves anyám minden nap egyedül megy be a városba mert azt mondja hogy kell a séta, minden nap besétál venni ezt-azt a boltba. Oda-vissza pontosan 2 kilométer. Ha ezt egy öregasszony gond nélkül megcsinálja akkor neked nem-e sül le a bőr a p😶fádról hogy ilyen lusta dög vagy fiatal létedre? Vegyél egy biciklit basszus ha ennyire nem akarsz gyalogolni. Amúgy lesz belőled akkora dagadt disznó 35 éves korodra hogy nem lesz gond a pasidhoz járkálással mert hozzád se akar majd nyúlni senki pár hájfétises perverzen kívül.
2022. aug. 12. 20:42
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
1km az ca. 15-20 perc. Nem tudsz sétálni?
2022. aug. 12. 21:04
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom.

Én is annak a híve vagyok, hogy a férfi jöjjön a nőért, ha neki van autója. De 1 km? Biztos vagy ebben?

Most tényleg nem vagy képes 15 percet sétálni? Az tényleg semmi konkrétan.

2022. aug. 13. 01:10
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Nőként se indítanám be a kocsit 1 km miatt, még így is tudom, hogy nem tesz neki jót.

Jó nagy elkényeztetett liba vagy, hogy nem tudsz napi 15-20 percet sétálni...

2022. aug. 13. 09:06
 28/29 anonim ***** válasza:

1 km úthoz mi a fsznak autó?

A gyaloglás egészséges. Megvan a minimum napi 6000 lépés gyaloglasod?

szept. 4. 16:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Te megteheted, hogy külön lakj?

Nyilván nem. Akkor miért is úgy emlited ezt, mint valami nagy hiba, amit nagy kegyesen toleralsz?

szept. 4. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!