Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az sok hogy a páromnak mindennap elkell értem jönnie autóval hozzánk( ami kb 2km oda-vissza )? Én is hozok érte áldozatot ugyanúgy pl. Ott lakok náluk. Bírom a szüleit, de attól még jobb lenne külön de ő nem teheti még meg.
"Én is hozok érte áldozatot ugyanúgy pl. Ott lakok náluk."
Hú, micsoda áldozat. Hálásnak kéne lennie, hogy ott laksz náluk? A gyerekemért nem megyek el ilyen távra, van lába, tud gyalogolni. Nagyot fogsz te még koppanni, ha ilyen hercegnőnek képzeled magad, hogy hatalmas kegy, hogy te valakivel együtt vagy.
Jézusom.
Én is annak a híve vagyok, hogy a férfi jöjjön a nőért, ha neki van autója. De 1 km? Biztos vagy ebben?
Most tényleg nem vagy képes 15 percet sétálni? Az tényleg semmi konkrétan.
Nőként se indítanám be a kocsit 1 km miatt, még így is tudom, hogy nem tesz neki jót.
Jó nagy elkényeztetett liba vagy, hogy nem tudsz napi 15-20 percet sétálni...
1 km úthoz mi a fsznak autó?
A gyaloglás egészséges. Megvan a minimum napi 6000 lépés gyaloglasod?
Te megteheted, hogy külön lakj?
Nyilván nem. Akkor miért is úgy emlited ezt, mint valami nagy hiba, amit nagy kegyesen toleralsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!