Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az sok hogy a páromnak mindennap elkell értem jönnie autóval hozzánk( ami kb 2km oda-vissza )? Én is hozok érte áldozatot ugyanúgy pl. Ott lakok náluk. Bírom a szüleit, de attól még jobb lenne külön de ő nem teheti még meg.
Amúgy nekünk pl olyan autónk van aminek rosszat tesz ha hideg motorral van leállítva. Szóval nálunk ez rosszabb lenne mintha azt kérném hogy 50 km-t fuvarozzon. Most ez nyilván autótól függ, csak egy példa. Amúgy is nonszensz ekkora távra beindítani.
De továbbra se értem, miért nem lehet 2 km-t sétálni.
A leírásodból olyan mintha mindkettőtöknek inkább nyűg lenne hogy találkozni kell...
Akkor oda 1 km ,ami egyáltalán nem sok.Ha ennyire lusta vagy akkor gondolom van tömegközlekedés is.
Pofátlansag ezt elvárni tőle ilyen benzinárak mellett.De amúgy az lejött, hogy nem ez a legnagyobb probléma a kapcsolatotokban.
Nagyon gáz vagy. Ha lenne kocsim korlátlan ingyen benzinnel, akkor se mennék vele 1km-t.
Azon kívül "hozzánk", tehát te se laksz egyedül, de lenézed, mert a szüleivel él.
Arról már nem beszélve, hogy te nem laksz náluk, ha csak akkor vagy ott, amikor ő is, amúgy otthon vagy.
Most ez vagy megint egy nő nevében kiírt incel troll kérdés, vagy teljesen ostoba vagy. Döntsd el, melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!