Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az sok hogy a páromnak mindennap elkell értem jönnie autóval hozzánk( ami kb 2km oda-vissza )? Én is hozok érte áldozatot ugyanúgy pl. Ott lakok náluk. Bírom a szüleit, de attól még jobb lenne külön de ő nem teheti még meg.

Figyelt kérdés
Nem szeret vezetni de nem vagyok neki olyan fontos hogy együtt legyünk? Munka után szokott értem eljönni
2022. aug. 12. 16:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Állandóan ezen megy a vita… hogy oldjam meg egyébként amikor tudom akkor megoldom de mindig nem lehet ő is tegyen értem valamit…
2022. aug. 12. 17:01
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekünk pl olyan autónk van aminek rosszat tesz ha hideg motorral van leállítva. Szóval nálunk ez rosszabb lenne mintha azt kérném hogy 50 km-t fuvarozzon. Most ez nyilván autótól függ, csak egy példa. Amúgy is nonszensz ekkora távra beindítani.

De továbbra se értem, miért nem lehet 2 km-t sétálni.

A leírásodból olyan mintha mindkettőtöknek inkább nyűg lenne hogy találkozni kell...

2022. aug. 12. 17:01
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted ezzel tehet csak érted valamit?? Ha ennyire nem tudtok egymás kedvében járni, hogy ÁLLANDÓAN ezen megy a vita, el is válhatnátok egymástól... nem kell minden apróságon marakodni. Biztos másban sem működtök jól.
2022. aug. 12. 17:03
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt azért van egyeb fusztralcio rendesen, ez csak egy kis hab a tortan. Mar csak azert is mert azt hiszed szivesseget teszel h vele vagy, mert h mas ossze se jonne vele mert otthon lakik. Le is nezed... Mindkettotoknek vanna hibai, de ahelyett h arra forditanatok az energiaitokat h boldogga tegyetek egymast, inkább haboruztok. Szomoru :(
2022. aug. 12. 17:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
20 perc sétára laksz, de naponta fuvarozzon? Gratulálok.
2022. aug. 12. 17:34
 16/29 A kérdező kommentje:
A legtöbbször úgy jön értem hogy alapból bent van a városban.
2022. aug. 12. 17:47
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

2km, ne röhögtess

Igen sok

2022. aug. 12. 17:49
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor oda 1 km ,ami egyáltalán nem sok.Ha ennyire lusta vagy akkor gondolom van tömegközlekedés is.

Pofátlansag ezt elvárni tőle ilyen benzinárak mellett.De amúgy az lejött, hogy nem ez a legnagyobb probléma a kapcsolatotokban.

2022. aug. 12. 18:14
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy nála vagy szintén ő tesz szívességet neked. Fordítva ülsz a lovon.
2022. aug. 12. 18:21
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz vagy. Ha lenne kocsim korlátlan ingyen benzinnel, akkor se mennék vele 1km-t.

Azon kívül "hozzánk", tehát te se laksz egyedül, de lenézed, mert a szüleivel él.

Arról már nem beszélve, hogy te nem laksz náluk, ha csak akkor vagy ott, amikor ő is, amúgy otthon vagy.

Most ez vagy megint egy nő nevében kiírt incel troll kérdés, vagy teljesen ostoba vagy. Döntsd el, melyik.

2022. aug. 12. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!