Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet tovább ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet tovább ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt egy férfivel, volt egy kisebb megszakítás, mert a kevés találkozó miatt nem igazán működött a dolog, kisebb krízishelyzetbe került az élete és amikor helyrehozta a dolgait, újra megkeresett. Azt kell tudni a kapcsolatunkról, hogy heves minden téren, szerelem volt első látásra, viszont nem éreztem sokáig azt a fajta kötődést, ami szükséges lenne egy komoly kapcsolathoz. Most, ahogy megint folytattuk a kapcsolatot, úgy éreztem minden helyrejöhet, többet fog törődni velem, de a drága úgy döntött, hogy ő kamionozni fog, még hozzá külföldi kanyarok lesznek, emiatt az eddigi heti 1 találkozók lecsökkennek havi egyre. Szerintem jogosan kiakadtam ezen, összeköltözni nem szeretne, de állítása szerint a jövőnkre gyűjt, na és nekem ezt így el kellene fogadnom 24 évesen 1 év után, hogy ő most mennyire karrierista lett és mindez a közös jövőnk miatt van, ezért nem lesz semmi programunk sem már, és nem is nagyon látjuk egymást. Egy év után úgy érzem a kevés találkozó miatt, hogy alig ismertem meg, én nem tartok ott, hogy túlságosan azt érezném, hogy ennyire előre kellene terveznünk.

Nagyon szeretem őt, de nem tudom ebben a helyzetben mit tegyek. Van ötletetek?

2022. aug. 11. 22:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
de nekünk nem kell magyaráznod? az is sok, hogy ezen pörögsz amikor nyilvánvalóan ez neked nem egy kielégítő helyzet. ne azon pörögj, hogy ő mit csinál, azon pörögj, amin tudsz is változtatni, hogy TE mit teszel magadért
2022. aug. 11. 23:10
 22/25 A kérdező kommentje:
Hát igazából magamért nem tudom.. attól félek, hogy kilépek ebből a kapcsolatból, aztán nem lesz semmilyen, nem kellek majd senkinek. És nem tudom eldönteni melyik a szarabb helyzet
2022. aug. 11. 23:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez a lehető legrosszabb hozzáállás ami csak lehet.
2022. aug. 11. 23:16
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Erről tudod, hogy szar. Ha kilépsz még lehet esélyed boldognak lenni, így meg biztos nincs. Elmegy az idő, aztán meg majd azon siránkozol, hogy miért nem léptél akkor, amikor még lehetett volna.
2022. aug. 11. 23:17
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy lesz másik! Ha meg nem lesz egy darabig, az is jobb, mint a biztos rossz.
2022. aug. 11. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!