Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy müködhet ez a kapcsolat tovább?
csak akkor ha tényleg meg tudsz bocsátani
én nem tudnék, mert gusztustalannak tartanám, hogy mással volt, hazudott stb.
idősek se vagytok, szerintem keress mást
Egyáltalán minek ezt erőltetni?
Ez már nem párkapcsolat.
"szerintem mindenki annak tartaná amikor valaki számtalanszor élt nemi aktust mással nem?"
nem, nem mindenki tartaná undorítónak, engem például nem érdekel. Előtted is szexelt számtalanszor.
"amolyan lakotársként élünk"
minek? Olyan jó barátok vagytok? Nem úgy néz ki.
"kérdem én ki csokolna meg olyan valakit aki orál szexelt mással"
nehezen találsz olyat, aki még nem orál szexelt. Ha arra gondolsz, hogy közvetlenül utána, ahhoz nekem sincs kedvem. De másnap este, miután 3-szor arcot mosott, 3-szor fogatt mosott, hajat mosott (mert nem akarta, hogy megérezd a másik illatát), engem pont nem érdekel.
Egyszerű. Van aki meg tud bocsájtani, van aki nem. Ha akarsz megbocsájtani, akkor ne azzal foglalkozz, hogy a szomszédasszony mit gondol, hanem bocsájts meg. Ha megpróbálod és nem megy, akkor szakíts. Ha nem akarod megpróbálni sem, akkor vállald be, hogy te meg sem akarod próbálni, mert annyira amúgy sem kell a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!