Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Igy müködhet ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy müködhet ez a kapcsolat tovább?

Figyelt kérdés
Amióta megcsalt az élettársam azóta nem igazán igénylem a szexet vele (nő) csak amikor már nagyon muszály és minden kötél szakad nagyon nagy az ellenszenvem ezzel kapcsolatban amióta mással élt rendszeresen nemi életet a hátam mögött,namost kibékültünk együtt maradtunk hosszu távon ez igy müködhet tovább?
2017. okt. 12. 14:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ő sem közelit felém ugyhogy ezzel sincs gond,azt mondja nagyon hűvős vagyok irányában,ezért nem kezdeményez aminek nagyából örülök is.Tehát nagyon elutasitanom se kell.
2017. okt. 12. 14:27
 2/12 A kérdező kommentje:
ja,nem vagyunk öregek 30asok vagyunk mindketten,sok ismerős azt mondja idő kérdése és mindketten félrelépünk majd,
2017. okt. 12. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

csak akkor ha tényleg meg tudsz bocsátani

én nem tudnék, mert gusztustalannak tartanám, hogy mással volt, hazudott stb.

idősek se vagytok, szerintem keress mást

2017. okt. 12. 14:32
 4/12 A kérdező kommentje:
ezzel nincs gond mert gusztustalannak tartom én is.
2017. okt. 12. 14:33
 5/12 A kérdező kommentje:
ja,dehogy lehet ilyet megbocsátani,aki azt mo9ndja hazudik.
2017. okt. 12. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hagyd el nem fog működni ha undoritonak tartod nem közeledtek egymáshoz... ez nem kapcsolat
2017. okt. 12. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán minek ezt erőltetni?

Ez már nem párkapcsolat.

2017. okt. 12. 14:39
 8/12 A kérdező kommentje:
undoritónak tartom? szerintem mindenki annak tartaná amikor valaki számtalanszor élt nemi aktust mással nem? amolyan lakotársként élünk,kérdem én ki csokolna meg olyan valakit aki orál szexelt mással meg sorolhatnám,szerintem másnak se lenne kedve csokolgatni nem? de amugy értem miről beszéltek! :-)
2017. okt. 12. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 vagyok. természetesen én is undoritonak tartom, az egész megcsalás undorító! A válaszom arról szól hogy így ez nem kapcsolat és ezt te is tudod.
2017. okt. 12. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
58%

"szerintem mindenki annak tartaná amikor valaki számtalanszor élt nemi aktust mással nem?"

nem, nem mindenki tartaná undorítónak, engem például nem érdekel. Előtted is szexelt számtalanszor.

"amolyan lakotársként élünk"

minek? Olyan jó barátok vagytok? Nem úgy néz ki.

"kérdem én ki csokolna meg olyan valakit aki orál szexelt mással"

nehezen találsz olyat, aki még nem orál szexelt. Ha arra gondolsz, hogy közvetlenül utána, ahhoz nekem sincs kedvem. De másnap este, miután 3-szor arcot mosott, 3-szor fogatt mosott, hajat mosott (mert nem akarta, hogy megérezd a másik illatát), engem pont nem érdekel.

Egyszerű. Van aki meg tud bocsájtani, van aki nem. Ha akarsz megbocsájtani, akkor ne azzal foglalkozz, hogy a szomszédasszony mit gondol, hanem bocsájts meg. Ha megpróbálod és nem megy, akkor szakíts. Ha nem akarod megpróbálni sem, akkor vállald be, hogy te meg sem akarod próbálni, mert annyira amúgy sem kell a párod.

2017. okt. 12. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!