Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha a rossz emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a rossz emberbe szerettem bele?

Figyelt kérdés

Két éve együtt vagyok a barátommal. Szerelmes voltam az elején, de akkor is visszafogottabban. Mindig hiányzott a kapcsolataimból az a hatalmas szerelem. A barátom a szexben se túl kreatív. Emiatt persze nem szakítottunk, mert tudjuk, hogy egymás mellett a helyünk. Mostanában bepróbálkozott nálam egy srác. Nagyon jóképű és jó a stílusa, de sokáig nem engedtem neki,aztán végül még is. Lefeküdtünk párszor, elmentünk ide-oda, és én még soha nem voltam ennyire szerelmes. Nagyon fáj, mert ő az a tipikus csajozós menő pasi, egyértelmű, hogy nem fogunk járni. Ha a barátomat emiatt otthagyom,akkor nem biztos, hogy találok mást,aki olyan rendes lenne velem, mint ő. De ez is fáj, mert a barátom iránt nem érzek úgy, mint a másik srác iránt,akiről pedig tudom, hogy nem érdemli meg hogy szeressem. Már teljesen elkeseredtem. Ha a párom nem a szerelmem és a szerelmem soha nem lesz a párom,akkor nem sok értelmét látom annak, hogy még éljek 40 évet és ugyanígy szenvedjek. Legfeljebb más emberekkel. Mert már nem tudok hinni az igazi és jó szerelemben.

20/l

2017. aug. 30. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

De szeretem az ilyen kérdéseket.

Mintha valaki azért adná elő a nagyhalált mert addig rugdosott egy éhező hajléktalant, hogy megfájdult a lába. :D

2017. aug. 30. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Imadom, amikor ilyen hozzad hasonlo undorito emberek, akik maximum a nedvesedesuk utan tudnak menni, dobaloznak olyan szavakkal, hogy "egymas mellett a helyunk". Ja, csak kozbe x masik csavo elvezi telibe a torkodat, mert egy kapcsolatfuggo rinya vagy.
2017. aug. 30. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
A barátod már akkor otthagytad, amikor félrekeféltél, csak még nincs gerinced, hogy megmond neki.
2017. aug. 30. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ui: egyébként az ürítőzsák, és a spermaputtony nevek mennyire tetszenek? Mert amit most csinálsz, az alapján ezek tökéletes jelzők rád
2017. aug. 30. 17:29
 5/13 A legrosszabb ***** válasza:
94%
Jellemző. Tipikus nőcike, akit a p#nája irányít. Már csak azt mondd meg, hogy miért nem szakítottál a sráccal? Gondolom nagyon izgató lehet a háta mögött mással kufircolni...
2017. aug. 30. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Most miért bántjátok? Én átérzem mert voltam hasonlóan. Te is csak a boldogságodat keresed. Szerintem élvezd mindkettőt. Végül is több pasiból rakódik össze a boldogság. Mindenkit másért szeretünk.
2017. aug. 30. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
97%
Brühühü, mindjárt megsajnállak, büdös ösztönlény ringyó. A nagy kapcsolatfüggőségedben szépen elhagytad a gerinced, csak gratulálni tudok. Minek pazarolod szerencsétlen barátod idejét, ha ennyire nem tudsz parancsolni a puncidnak? Neked egyáltalán nem való párkapcsolat. Nyugi, előbb-utóbb úgyis lebuksz és akkor megkapod, amkit érdemelsz.
2017. aug. 30. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

#6. Rohadj meg ! Majdnem szétfújtam a spenótot b+ ! :,D

31/f

2017. aug. 30. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Legalább szakíts már vele b+mmeg! Lányként írom
2017. aug. 30. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj nincs ezzel,de mi a francért jelented ki azt,hogy biztos nem fogtok járni? Miért vagy Te ebben ilyen biztos? Ha szerelmes lettél,akkor legalább tegyél a kapcsolatért,a saját boldogságodért. 10 évet vártam egy Pasira,mert beleszerettem,és Ugyanilyen csajozós volt,de mindent megtettem hogy velem éljen. És nyertem is!
2017. aug. 30. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!