Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a rossz emberbe szerettem bele?
Figyelt kérdés
Két éve együtt vagyok a barátommal. Szerelmes voltam az elején, de akkor is visszafogottabban. Mindig hiányzott a kapcsolataimból az a hatalmas szerelem. A barátom a szexben se túl kreatív. Emiatt persze nem szakítottunk, mert tudjuk, hogy egymás mellett a helyünk. Mostanában bepróbálkozott nálam egy srác. Nagyon jóképű és jó a stílusa, de sokáig nem engedtem neki,aztán végül még is. Lefeküdtünk párszor, elmentünk ide-oda, és én még soha nem voltam ennyire szerelmes. Nagyon fáj, mert ő az a tipikus csajozós menő pasi, egyértelmű, hogy nem fogunk járni. Ha a barátomat emiatt otthagyom,akkor nem biztos, hogy találok mást,aki olyan rendes lenne velem, mint ő. De ez is fáj, mert a barátom iránt nem érzek úgy, mint a másik srác iránt,akiről pedig tudom, hogy nem érdemli meg hogy szeressem. Már teljesen elkeseredtem. Ha a párom nem a szerelmem és a szerelmem soha nem lesz a párom,akkor nem sok értelmét látom annak, hogy még éljek 40 évet és ugyanígy szenvedjek. Legfeljebb más emberekkel. Mert már nem tudok hinni az igazi és jó szerelemben.
Mintha valaki azért adná elő a nagyhalált mert addig rugdosott egy éhező hajléktalant, hogy megfájdult a lába. :D
2017. aug. 30. 17:22
2/13 anonim válasza:
Imadom, amikor ilyen hozzad hasonlo undorito emberek, akik maximum a nedvesedesuk utan tudnak menni, dobaloznak olyan szavakkal, hogy "egymas mellett a helyunk". Ja, csak kozbe x masik csavo elvezi telibe a torkodat, mert egy kapcsolatfuggo rinya vagy.
2017. aug. 30. 17:25
3/13 anonim válasza:
A barátod már akkor otthagytad, amikor félrekeféltél, csak még nincs gerinced, hogy megmond neki.
2017. aug. 30. 17:28
4/13 anonim válasza:
ui: egyébként az ürítőzsák, és a spermaputtony nevek mennyire tetszenek? Mert amit most csinálsz, az alapján ezek tökéletes jelzők rád
2017. aug. 30. 17:29
5/13 A legrosszabb válasza:
Jellemző. Tipikus nőcike, akit a p#nája irányít. Már csak azt mondd meg, hogy miért nem szakítottál a sráccal? Gondolom nagyon izgató lehet a háta mögött mással kufircolni...
2017. aug. 30. 17:29
6/13 anonim válasza:
Most miért bántjátok? Én átérzem mert voltam hasonlóan. Te is csak a boldogságodat keresed. Szerintem élvezd mindkettőt. Végül is több pasiból rakódik össze a boldogság. Mindenkit másért szeretünk.
2017. aug. 30. 17:33
7/13 anonim válasza:
Brühühü, mindjárt megsajnállak, büdös ösztönlény ringyó. A nagy kapcsolatfüggőségedben szépen elhagytad a gerinced, csak gratulálni tudok. Minek pazarolod szerencsétlen barátod idejét, ha ennyire nem tudsz parancsolni a puncidnak? Neked egyáltalán nem való párkapcsolat. Nyugi, előbb-utóbb úgyis lebuksz és akkor megkapod, amkit érdemelsz.
2017. aug. 30. 17:40
8/13 anonim válasza:
#6. Rohadj meg ! Majdnem szétfújtam a spenótot b+ ! :,D
31/f
2017. aug. 30. 17:40
9/13 anonim válasza:
Legalább szakíts már vele b+mmeg! Lányként írom
2017. aug. 30. 18:15
10/13 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel,de mi a francért jelented ki azt,hogy biztos nem fogtok járni? Miért vagy Te ebben ilyen biztos? Ha szerelmes lettél,akkor legalább tegyél a kapcsolatért,a saját boldogságodért. 10 évet vártam egy Pasira,mert beleszerettem,és Ugyanilyen csajozós volt,de mindent megtettem hogy velem éljen. És nyertem is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!