Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a rossz emberbe szerettem bele?
Két éve együtt vagyok a barátommal. Szerelmes voltam az elején, de akkor is visszafogottabban. Mindig hiányzott a kapcsolataimból az a hatalmas szerelem. A barátom a szexben se túl kreatív. Emiatt persze nem szakítottunk, mert tudjuk, hogy egymás mellett a helyünk. Mostanában bepróbálkozott nálam egy srác. Nagyon jóképű és jó a stílusa, de sokáig nem engedtem neki,aztán végül még is. Lefeküdtünk párszor, elmentünk ide-oda, és én még soha nem voltam ennyire szerelmes. Nagyon fáj, mert ő az a tipikus csajozós menő pasi, egyértelmű, hogy nem fogunk járni. Ha a barátomat emiatt otthagyom,akkor nem biztos, hogy találok mást,aki olyan rendes lenne velem, mint ő. De ez is fáj, mert a barátom iránt nem érzek úgy, mint a másik srác iránt,akiről pedig tudom, hogy nem érdemli meg hogy szeressem. Már teljesen elkeseredtem. Ha a párom nem a szerelmem és a szerelmem soha nem lesz a párom,akkor nem sok értelmét látom annak, hogy még éljek 40 évet és ugyanígy szenvedjek. Legfeljebb más emberekkel. Mert már nem tudok hinni az igazi és jó szerelemben.
20/l
Inkabb penzert csinald jobban jar mindenki
Nana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!