Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet tovább ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet tovább ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt egy férfivel, volt egy kisebb megszakítás, mert a kevés találkozó miatt nem igazán működött a dolog, kisebb krízishelyzetbe került az élete és amikor helyrehozta a dolgait, újra megkeresett. Azt kell tudni a kapcsolatunkról, hogy heves minden téren, szerelem volt első látásra, viszont nem éreztem sokáig azt a fajta kötődést, ami szükséges lenne egy komoly kapcsolathoz. Most, ahogy megint folytattuk a kapcsolatot, úgy éreztem minden helyrejöhet, többet fog törődni velem, de a drága úgy döntött, hogy ő kamionozni fog, még hozzá külföldi kanyarok lesznek, emiatt az eddigi heti 1 találkozók lecsökkennek havi egyre. Szerintem jogosan kiakadtam ezen, összeköltözni nem szeretne, de állítása szerint a jövőnkre gyűjt, na és nekem ezt így el kellene fogadnom 24 évesen 1 év után, hogy ő most mennyire karrierista lett és mindez a közös jövőnk miatt van, ezért nem lesz semmi programunk sem már, és nem is nagyon látjuk egymást. Egy év után úgy érzem a kevés találkozó miatt, hogy alig ismertem meg, én nem tartok ott, hogy túlságosan azt érezném, hogy ennyire előre kellene terveznünk.

Nagyon szeretem őt, de nem tudom ebben a helyzetben mit tegyek. Van ötletetek?

2022. aug. 11. 22:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
a kommunikáció a részéről sosem működött jól.. mint kiderült, kb fél év után szeretett volna összeköltözni, de annyira szarul kommunikálta az egészet és nem vette kézbe az irányítást, hogy viccnek gondoltam az egészet és kerestem magamnak egy helyet egyedül
2022. aug. 11. 22:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszerű alak. :D Hazudik, a véleményed kit érdekel, és még kibökni sem tudja mit akar. :D
2022. aug. 11. 22:36
 13/25 A kérdező kommentje:
így már külső szemlélők véleményét meghallgatva nem egy főnyeremény :D
2022. aug. 11. 22:38
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy akkor jól értem, hogy azért hazudott, hogy megint összejöjj vele? Mert ez nem túl biztató jövőkép. Akármi fontos dologról lesz szó, sose fog számítani a véleményed, oda hazudja amit hallani akarsz, aztán csinálja ahogy neki tetszik. Ez tipikusan a gyerekkérdésnél szokott lenni. Hogy persze, szeretne, csak nem akkor amikor te, de lehetőleg soha. :D
2022. aug. 11. 22:43
 15/25 A kérdező kommentje:
Nekem is úgy tűnik, hogy célja volt a hazugsággal, nem csak úgy nem mondta el... A gyerektéma egyébként most állítása szerint pont fordítva van, ő mennyire szeretne velem családot, én pedig nem szeretnék vele.. :D mert itt már mindent is felhozott, hogy ő majd eltart engem meg a gyerekeket, meg minden, mintha már érezte volna, hogy én ezt meg fogom unni. én mondtam neki, hogy nekem még ez nem célom minimum 30 éves koromig, egyetemre járok, karriert építek, utazgatok és minden is, nyilván ezzel sem ért egyet, hogy így gondolkodom
2022. aug. 11. 22:46
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem úgy hangzik, mint egy szexkapcsolat, attól még, hogy ha dolgozik korán kel, és fekszik még lehetne találkozni, nem csak hetente 1x, ráadásul az ott alvással még együttélés nélkül is lehetne heti 3-4 alkalom.
2022. aug. 11. 22:48
 17/25 A kérdező kommentje:
igen... egyetértek. nem tudtam elérni nála, hogy legyen együttalvás is, meg esetleg programok stb. néha moziztunk, vagy éttermeztünk (csak amikor ő éhes volt) és ennyi
2022. aug. 11. 22:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
mi ez a duma, h nem vagy szerencsés?? nem szerencséről szól. ne ragadj le ilyen embereknél!
2022. aug. 11. 22:50
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyan az, hiteget, hogy maradj. Ami még rosszabb, hogy tényleg ezzel akarna leláncolni maga mellé, de a hozzáállása nem változna a kapcsolathoz.
2022. aug. 11. 22:50
 20/25 A kérdező kommentje:
Tuti nem változna a hozzáállása.. azt hittem tud változtatni értem, de nem, sajnos többször is kiderült màr
2022. aug. 11. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!