Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így a kapcsolatom? Nem bírom már tovább.
Figyelt kérdés
Az exemmel május végén szakítottunk,2évig jártunk. Június végén megismerkedtem egy sráccal,minden rendben van vele nagyon,rendes velem és érzem,hogy szeret. Szeptemberben kiderült,hogy az exemmel osztálytársak leszünk.Azóta is pedálozik nálam nagyon,minden t megtesz annak érdekében,hogy együtt legyünk megint.Azért lett vége mert kölcsönösen megcsaltuk egymást és eléggé szeretett hazudni,de mindemellett szerettem nagyon,sőt a lelkem mélyén még mindig...mindkettő srácot szeretem. A mostanival terveink vannak 2 éven belül,ő már érettebb gondolkodású,míg az exem 19 éves pörgős,bulizós.Nem bírom eldönteni,hogy kit válasszak,úgy érzem már megőrülök teljesen.Az exem azt mondta ha nem őt akkor nem fog többé hozzám szólni az osztályban és össze fog jönni az egyik osztálytársammal,én abba beleőrülnék,viszont az új barátommal se tudnék szakítani,mert ennyire rendes még nem volt velem senki.Mit tegyek?kérlek segitsetek,mert teljesen összeomlok!!!!!2010. szept. 29. 17:43
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és 2éves a suli....:S
2010. szept. 29. 17:44
2/7 anonim válasza:
Már egyszer úgyis megcsaltad a pasidat, csald meg az újat is. Mi az neked? Akkor aztán mindkettővel kavarhatsz.
3/7 A kérdező kommentje:
ennél azért értelmesebb válaszokat...ameddig nem tudod az előzményeket,sztem ne támadj...elmondom,hogy ő csalt meg elősször.....én csak visszaadtam neki,kevésbé olyan durván mint ő ahogy megcsalt...
2010. szept. 29. 17:47
4/7 anonim válasza:
Így a másik fiúnak okozol fájdalmat,ha összejössz az exeddel. Megéri őt dobni egy olyanért akivel kölcsönösen megcsaltátok egymást?
5/7 A kérdező kommentje:
hát igen...csak annyira rossz,hogy minden egyes nap a suliban könyörög....ésmég szeretem....legalább ne szeretném....sokkal könnyebb lenne...
2010. szept. 29. 17:55
6/7 anonim válasza:
nem azért de egy olyan pali aki azzal fenyegetőzik hogyha nem leszel vele összejön valaki mással az minden csak nem szerelem:S becsüld meg inkább a mostani párodat aki tisztel és szeret téged.plusz ha egyszer megcsalt újra megfog.
7/7 anonim válasza:
Vagy ha mégse szereted őt tiszta szívedből akkor minél hamarabb szakíts vele! Nem szép dolog őt szédíteni,amikor ő tényleg szeret téged. De ha nem lépsz minél hamarabb,akkor bizony még rosszabb lesz a helyzet. A másik fiúval meg nem kell foglalkozni,igaza van az előttem válaszolónak. Ha 2 ember szereti egymást akkor nem fogják egymást megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!