Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húsz kiló hízásnál kilépnél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz kiló hízásnál kilépnél a párkapcsolatodból? Mi ilyenkor a megoldás, ha nincs változás?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 09:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy a 20 kiló plusszal mekkora, ill. vannak-e emiatt konkrét eü. problémái, amit nem hajlandó kezelni. Engem alapvetően nem taszít egy túlsúlyos test látványe egy bizonyos szintig... volt elég erősen túlsúlyps párom is, a külsejével nem volt gondom. Az zavarna, ha már nem tudna mozogni, tényleg folyós lenne a hája, nem tudná már magát rendesen ellátni, elfertőződne a bőre, mert nem tudja magát rendesen megmosni... illetve ha tényleg 2 emelet lépcsőzés után kiköpné a belét, de "én nem megyek orvoshoz, mert én egészséges vagyok".

A "nem látok változást" cucc meg... kérdés, hogy azért nem látok változást, mert eü. problémának tűnik, és tényleg elment az illető orvoshoz, csak nem találták meg a okát / látom, hogy dolgozik rajta (edz, spéci étrendet elkezdett követni stb.), vagy azért, mert az illető tojik bele magasról. Előbbi esetben azért kitartanék mellette egy ideig minimum. és segítenék.

2022. aug. 9. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!