Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz kiló hízásnál kilépnél a párkapcsolatodból? Mi ilyenkor a megoldás, ha nincs változás?
Kérdés, hogy a 20 kiló plusszal mekkora, ill. vannak-e emiatt konkrét eü. problémái, amit nem hajlandó kezelni. Engem alapvetően nem taszít egy túlsúlyos test látványe egy bizonyos szintig... volt elég erősen túlsúlyps párom is, a külsejével nem volt gondom. Az zavarna, ha már nem tudna mozogni, tényleg folyós lenne a hája, nem tudná már magát rendesen ellátni, elfertőződne a bőre, mert nem tudja magát rendesen megmosni... illetve ha tényleg 2 emelet lépcsőzés után kiköpné a belét, de "én nem megyek orvoshoz, mert én egészséges vagyok".
A "nem látok változást" cucc meg... kérdés, hogy azért nem látok változást, mert eü. problémának tűnik, és tényleg elment az illető orvoshoz, csak nem találták meg a okát / látom, hogy dolgozik rajta (edz, spéci étrendet elkezdett követni stb.), vagy azért, mert az illető tojik bele magasról. Előbbi esetben azért kitartanék mellette egy ideig minimum. és segítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!