Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz kiló hízásnál kilépnél a párkapcsolatodból? Mi ilyenkor a megoldás, ha nincs változás?
10
Az nem felszínesség, hogy kifogásolok egy 20 kilós hízást. Ilyen alapon a mosdatlanság vagy a büdös száj se zavarhasson, mert nEm a teStÉT sZeRetEm... :D
“Ezt a sok nyúlbéla pasit akit itt kifogtak :D Ez mind kamu. Csak mulya beszari mind.”
Nő vagyok. Tetszett már súlyosabb férfi is, mint a mostani párom. Ő pedig alapvetően is nagyon vonz: arcra is, testfelépítésre, arányokra - ezek nem függnek a kilóktól alapvetően.
“Mindenkinek tetszik egy alkat amihez vonzódik, és úgy is ismered meg az illetőt. És nem kell csodálkozni ha túlsúlyosan nem vonzódsz hozzá.“
Nem mindenki az alapján rendezi a kapcsolatait, hogy “erre nem áll fel a farkam”. Mi van, ha valóban lerobban a másik egészségügyileg? Egy beteg embert is otthagynál, hogy “milyen undorító vagy kopaszon, lefogyva a kemoterápiától, Margó”? Ez a gondolkodás a legmodernebb elkényelmesedés. Amikor már az ember is csak egy árucikk, ami vagy csillog és “kell”, vagy “kuka”.
“A legtöbben elkényelmesednek egy kapcsolatban.”
Ez nem feltétlenül arról szól. Én csak olyan kapcsolataimban szedtem fel kilókat eddig, amik nagyon szrok voltak és boldogtalan voltam. Miután szakítottam, lazán visszanyertem a korábbi formámat is.
12
Ja, az nem az én kommentem. Simán elhiszem, hogy van, akit nem zavar.
Ott hagyom mint a szart. Nekem nem kell egy hájtenger koca, aki döngőléptekkel masírozik. Ez a minimum minimuma, hogy valaki figyel magára. Persze mindig a másik a hibás. Szar a kapcsolat, azért híztam el, szar van a munkahelyemen azért nem bírom megállnni a nasikázást. Ordas kamuk.
Igénytelen bálnák legyenek igénytelen bálnákkal, ez a világ rendje.
15 az incel stílusodat meg a százalékodat elnézve te csak reménykedsz, hogy szóba áll valaha veled egy nő, nemhogy még elküldöd. Röhejes.
Azért a biztonság kedvéért jelentem a kommentedet.
"Ezt a sok nyúlbéla pasit akit itt kifogtak :D Ez mind kamu. Csak mulya beszari mind."
Nyolc hozzászólás született ez előtt a megjegyzésed előtt. Egyetlen egyről kiderült, hogy nő, mivel a férjéről írt. Az összes többinek ismeretlen a neme.
Aminek számodra is nyilvánvalónak kéne lennie, ha magyar az anyanyelved, és nem vagy funkcionális analfabéta.
#15 + 18:
Annyira alja ez a “magadra ismertél” komment. Nem. Azt kérte ki magának a kommentelő, hogy miért kell ÍGY megnyilvánulni valakiről. Kifejezhetnéd a nemtetszésedet is kulturáltan, de te ezt is csak alja proli stílusban vagy képes. Szánalmas.
Mit ártanak neked a túlsúlyos emberek, hogy ennyi utálni, meg aprítani kell őket verbálisan? Hagyd őket békén, aztán legközelebb írd ki a “miért ilyen gonoszak és aranyásók a nők brühühü” kérdéseidet, mikor a narkós fogpiszka cigány csajod megcsal a nyolcadik rokonával is. De az értékes lenne, csak mert vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!