Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen máshogy viselkedés kapcsolatban mint külön , mennyire élhető helyzet?
A barátommal három hónapja vagyunk együtt. Ezalatt az idő alatt teljesen megváltozott. Állandóan a kedvemben jár , mindig azt mondja döntsek én mindenről neki úgy is jó bármi. Bármilyen színházba eljön szívesen velem és élvezi is. Még sose veszekedtünk , ő gyakran elnézi a kirohanásaim. Azt érzem teljesen kifordult magából. Kapcsolat elején sok katasztrofális megbotránkoztató dolgot tett , most ezekről leszokott, és azt érzem hogy én nem ebbe az emberbe szerettem bele.
Hol van ez a határ amíg még egészséges leadnod magadból? Mennyire egészséges ha teljesen átadod magad a párodnak? Valóban kifordulásról beszélhetünk ebben az esetben , vagy velem van a baj ?
24l
Milyen "katasztrofális megbotránkoztató dolgot" tett? Ha meg így minősíted, akkor miért jöttél össze vele?
Miért baj az, ha minden rendben van?
Soha semmi nem elég jó...
Ha nincs baj akkor is kell találni valamit...
Biztos valaki tanácsára, a férfiak úgy szokták. ""Ha meg akarod tartani azt a lányt, itt az ideje normálisan viselkedni""
Ilyenkor végletekig elmennek a másik irányba, ami igen feltűnő, természetes hogy elkezd kombinálni a nő, mert eddig nem azt a viselkedést szokta meg tőle. Lehet nem is önazonos, és megjátszósnak is hathat. Beszéld meg vele, hogy mi oka van a viselkedésének, és hogy lehet önmaga akibe beleszerettél, hiszen egy kapcsolatban az a normális hogy elfogadjuk és úgy szeretjük a párunkat ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!