Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz kiló hízásnál kilépnél a párkapcsolatodból? Mi ilyenkor a megoldás, ha nincs változás?
Dehogy vagy elvàlt…hisz szűz incel vagy. Nem feltételeztük, hogy valaha volt nőd, hisz ordít rólad, hogy szóba sem áll veled senki.
Az pedig biztos felfoghatatlan a csökkent értelmednek, de nem mindenki azért emel szót a hozzád hasonló tuskók ellen, mert magára veszi, hanem mert kikéri ezt az ótvart stílust a többi nőtársa nevében is.
Az én párom hízott 20 kilót a kapcsolatunk alatt.
19 éves volt, amikor összejöttünk, akkor volt kb. 64 kiló. Most 28 éves és 84 kiló. 188 cm magas. Szóval akkor volt nagyon sovány, tinifiús pálcika alkata, viszont most sincs elhízva még kicsit sem. Minimális pocakja van, és ennyi (minimális = eltűnik, kilapul ha csak megfeszíti a hasizmát), izomba is szedett fel, végre tónusos karja, válla, lába van.
Ha tényleg zsírtengerre, kövérre hízna, az más tészta lenne.
Én is híztam a kapcsolatunk alatt 10 kilót, miután elkezdtem edzeni, előnyömre változtam.
#52:
Nem vagyok kíváncsi a csoffadt hímtagodra. Egyébiránt beszédes, hogy miért nem a diplomáidat vagy más bizonyítványaidat mutogatnád nekem. :D
#58:
Hogyne, az egész családnak körbe lettél adva a gőzölgő húsleves mellett a családi ebédnél. Apám is bebizsergett tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!