Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszél velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél velem a barátom ilyen lekicsinylően?

Figyelt kérdés

Sosem volt igazából önbizalmam, mert nem is volt mire, de mióta a barátommal együtt vagyok, még kevesebb. 1 és fél éve vagyunk együtt, ebből fél éve úgy érzem, ő nem igazán szeret engem. Bár bújik hozzám, meg mindig elmondja, hogy szeret.

De folyton csak bántó dolgokat mond nekem. Kérdezi tőlem, nem-e gondolkodtam el azon, hogy szilikont rakassak a mellembe, azt nem mondta, hogy kicsik a melleim, meg azt se hogy lógnak, szerintem kicsit inkább lógnak. Meg hogy ha megyünk valahova, akkor minek kell az lógó bigyó a fülembe (ezt mondta a fülbevalóra).

Szeretnék vele megbeszélni valamit, és egyből azt kapom meg tőle, hogy szakítani fog velem, ha nem hagyom békén, meg ad nekem 1-2 pofont (ez nem történt meg).

Meg mondjuk beszélek neki egy ismerősről, hogy ő persze olyan fiatalon, milyen sok mindent elért, a barátom erre mondja, hogy na ez igen, ez eredmény, én meg semmit sem tudok felmutatni. Bár ebben igaza van, ugyanis nekem csak szakmám van.

2022. aug. 6. 21:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

14

Gondolom nem nekem címezted, mert magamat nem osztanám ki, de van itt cenzúra láthatóan.DDD

2022. aug. 7. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!