Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél velem a barátom ilyen lekicsinylően?
Sosem volt igazából önbizalmam, mert nem is volt mire, de mióta a barátommal együtt vagyok, még kevesebb. 1 és fél éve vagyunk együtt, ebből fél éve úgy érzem, ő nem igazán szeret engem. Bár bújik hozzám, meg mindig elmondja, hogy szeret.
De folyton csak bántó dolgokat mond nekem. Kérdezi tőlem, nem-e gondolkodtam el azon, hogy szilikont rakassak a mellembe, azt nem mondta, hogy kicsik a melleim, meg azt se hogy lógnak, szerintem kicsit inkább lógnak. Meg hogy ha megyünk valahova, akkor minek kell az lógó bigyó a fülembe (ezt mondta a fülbevalóra).
Szeretnék vele megbeszélni valamit, és egyből azt kapom meg tőle, hogy szakítani fog velem, ha nem hagyom békén, meg ad nekem 1-2 pofont (ez nem történt meg).
Meg mondjuk beszélek neki egy ismerősről, hogy ő persze olyan fiatalon, milyen sok mindent elért, a barátom erre mondja, hogy na ez igen, ez eredmény, én meg semmit sem tudok felmutatni. Bár ebben igaza van, ugyanis nekem csak szakmám van.
11
Ekkora hülye ötletet, gondolkozzál már..., aztán megmutatja, mennyire férfi és lilára püföli, majd "beavatja" 10x erővel....pfff
Ilyeneknek nincs humora csak agressziója...
sajnos bántalmazó kapcsolatba kerültél. A saját egészséged érdekében minél előbb ki kell lépjél.
ha kell segítség, ők tudnak: www.nane.hu . Akár szimpla konzulátcióval, de, ha fizikai veszélybe kerülnél, abban is.
Miért gondolod, hogy jobb vissza sérteni a másikat, mint mást keresni vagy megbeszélni, hogy őt ez nagyon bántottad? Ha vissza sértesz és próbálsz vissza támadni azzal nem fogod előre vinni egy kapcsolatodat sem soha.
Illetve azért az intő jel, ha ilyeneket mond neki, hogy "hogy szakítani fog velem, ha nem hagyom békén, meg ad nekem 1-2 pofont".
Lényegében érzelmileg zsarolja/bántja.
"Szeretnék vele megbeszélni valamit, és egyből azt kapom meg tőle, hogy szakítani fog velem,"
Szerintem próbáld összeszedni a maradék önbecsülésedet, egészséges önérzetedet, és szakíts te vele.
"nem-e gondolkodtam el azon, hogy szilikont rakassak a mellembe, azt nem mondta, hogy kicsik "
"Nem. És te nem gondolkoztál még egy pénisz vastagító műtéten?"
"Miért beszél velem a barátom ilyen lekicsinylően?"
Számodra ezerszer fontosabb és hasznosabb lenne arra a kérdése egy őszinte választ találni magadban, hogy miért teheti meg ezt veled következmények nélkül.
Legközelebb ez lesz "Szeretnék vele megbeszélni valamit, és egyből azt kapom meg tőle, hogy szakítani fog velem, ha nem hagyom békén" mond azt neki, hogy "leegyszerűsítem a dolgod, mert békén hagylak és én számítok most, ebben a pillanatban veled"
Nem kezel egyenrangú félként, menekülj amég lehet, ez az ember csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!