Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek elöfordult ilyen?
Hogy volt egy évek óta tartó szexkapcsolatotok, amit önmagatokban leértékeltetek, hogy ” csak szex”, mellette még ismerkedtetek is, de végül rájöttetek, hogy még Ti sem tudtátok, mennyire szerelmesek vagytok a jelentéktelennek hitt szexpartnerbe?
Hogy végülis emiatt fulladtak kudarcba az új kapcsolatok, ismerkedések?
Mikor jöttetek erre rá és mit tettetek?
Volt ilyen. Próbáltam helyrehozni.
Viszont ne reménykedj, ő csak meg akart dugni, mert ingyen punci vagy számára.
Nem voltam soha ingyen punci.
A volt barátom volt ilyen kapcsolatban és emiatt szakítottam, mert kiderült
Szexkapcsolatokban mindig szerelmes lesz az egyik fél. Az mindegy, hogy felismeri-e.
Új ismerkedést természetesen neheziti.
Egyik ok, hogy hiányzik a szexuális vágy. Mivel van kivel kiélje magát, nem lesz "kiéhezett".
A másik, hogy akármilyen ember is a szexpartner, ő lesz a léc, amit meg kell ugrani. Minden téren. Érzelmileg is.
sajnos igen, most próbálok kikeveredni belőle. :( én vagyok a nő és szerelmet is vallottunk egymásnak, mégsem lett belőle semmi.
Én közben ismerkedtem is, a megbízható pasit választottam. A másikat meg szeretni fogom még sokáig, aztán majd elfelejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!