Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veletek, hogy szívesen megcsikizted a barátnődet, de ha revansot akart venni, tiltakoztál, stb? Egyoldalúan kívánod csak ezt a játékot?

Figyelt kérdés

2020. máj. 19. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
Nézd, nem tudom melyik korosztály hogy van ezzel, én nőként 35 évesen más dolgokat élveznek, de párom sem erre gerjed. Kinek mi.
2020. máj. 19. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindketten 32 évesek vagyunk, de nálunk mindig így van, mivel én nem vagyok csikis meg nem is tartom túl férfiasnak, hogy rángatózzak, meg vihorásszak. Viszont ha például lefogom, és belefúrom az arcomat a nyakába, vagy elkezdem az oldalát, hasát puszilgatni, vagy finoman harapdálni, Őt totál rázza a hideg, libabőrös lesz, égnek merednek a bimbik. Tehát ő szereti de nem sokáig bírja, meg nálunk ez nem a szex része, csak úgy szórakozásból szoktam, hogy megnevettessem. 32/f
2020. máj. 21. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!