Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Veletek előfordult már, hogy beleszerettetek olyan nőbe, aki eleinte nem volt kifejezetten vonzó számotokra?
Nem. Fontos a külső. Szex persze jó a számomra kevésbé vonzó lányokkal is, de minden csak szexen alapuló kapcsolat 1 év után kiürül nálam kb. És ha mellette nem is szép, ami pluszban vonzana, akkor nem fog tartani ez tovább...valamint ha nincsenek meg a személyiségi jegyek hozzá, akkor kapcsolatot is nehéz fenn tartani.
Szerintem egyébként bármilyen kapcsolatban fontos hogy a nő és a férfi vonzódjon egymáshoz és hogy igényesek, egészségesek maradjanak, hogy kívánják egymást a hosszú, hosszú évek után is.
Nyilván ha megöregszik az ember, jönnek a ráncok és fogynak az izmok, de azért mikor összejön valaki valakivel, azért jön össze akit akkor megismer, meglát. Nem azért hogy 5 év után elhízzon, ne törődjön máshogy magával.
Mi a különbség az között az között hogy " szerintem igen" és "szerintem igen, volt ilyen nálam" ?:)) vagy a "szerintem nem" és "szerintem nem volt ilyen próbálkozásom" között?
Amúgy meg miért van így megfogalmazva hogy "szerintem"? Valaki ha csak ennyire határozott magával kapcsolatban.... hát...
Jogos a felvetés!
A szerintem szó baki! Vedd úgy! Rosszul emlékeztem a kérdés fogalmazására.
Én is utólag szembesültem vele.
Viszont az remélem érthető, hogy "nem" és a "nem volt ilyen próbálkozásom" között mi a különbség!
Igen, viszont aláhúznám a kérdésben az ELEINTE szót. Nem sokkal később ugyanis nagyon-nagyon megtetszett (ha nem így lett volna, valószínűleg már nem lennénk együtt).
29F
Jogos, de nem lehet aláhúzni! ;)
Eleinte mit éreztél? Egyáltalán nem találtad vonzónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!