Hol találhatnék kifejezetten ilyen lányokat?
Jajjj. Én ingyen is beszélgetnék veled :) Na jó, nem 24 óra hosszat, folyamatosan :D
Ja, és ha a perverz vágyaidat akarod kiélni a beszélgetések során, akkor mindent visszaszívok :D
Minek fizetni érte ha ingyen is megkaphatod?
A recept annyi hogy ne legyél creepy és needy.
Én nem tudok ilyenről, de szerintem nem egyedi az elképzelésed.
Vannak magányos emberek, akik főleg ebben a vírushelyzetben szívesen beszélgetnének valakivel online vagy telefonon.
Van, aki gazdag, de magányos és neki megérné a pénzt. Miért ne?
Próbálkoznék pl. a startaprón. Viszont ennyi erővel bárki lehet az illető, ha úgy sem látod az arcát! ;)
Egyébként ha van pénzed, csinálhatnál egy ilyen weboldalt, vagy alkalmazást ami össze hozza ezeket az embereket. Szerintem lenne re igény. Munkanélküliség van, meg az egyetemisták között is sokan vállalnának ilyet. Tök legális szerintem, szóval hajrá!
"És mikor alszik?"
A 0/24 -et nem úgy értette a kérdező nyilván, hogy non-stop. Hanem, hogy el lehessen érni bármikor. Az is necces, de azon lehet finomítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!