Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kire mutathat Jack Sparrow...

Péter0255 kérdése:

Kire mutathat Jack Sparrow tájolója?

Figyelt kérdés

Gondoltam itt, a gyakori kérdéseken is teszek egy próbát, párkeresési ambíciókkal. Mert az ember sosem tudhatja, hol talál rá. A szerelem alapvetően nem bonyolult, hiszen a legtermészetesebb érzésről van szó. De hogy hol és hogyan teremtődik meg hozzá az összhang, az már a feleken múlik.

Magamról:

25 éves férfi, újságíró vagyok, Budapesten élek.

Hallássérült vagyok és autista vagyok, hallókészülékkel hallok. A magam részéről jól menedzselem ezeket, nem fogyatékosságként tekintek rájuk. Pusztán másképp működök, és új világokba kaptam betekintést.

Az emberi kapcsolatokat illetően fontos számomra az empátia és az emberségesség. Párkeresésben az összhangot, a vonzalmat, illetve ezeknek a kusza egyvelegét, a "bűvös" kémiát keresem. Az utóbbi időben az alapokhoz nyúltam vissza, az érzéseimre hagyatkozom, azok közül is ami zsigerből jön. Alap az őszinteség, ami a későbbiekben megteremtheti a bizalmat is. Mindehhez sok-sok önismeret, emberismeret és odafigyelés, illetve a másiknak való esély megadása szükséges.

Sok minden érdekel. A társadalmi témák, elmélkedések központi helyet foglalnak el az életemben. Hobbim az írás, verseket, novellákat, regényt írok. Szeretem a természetet, a fotózást, szívesen táncolok, kézműveskedek, kertészkedek. Szenvedélyes gyűjtő vagyok, a polcaim roskadoznak otthon a sok kacattól :) Rendszeresen sportolok, érdekel minden, ami új, érdeklődő és nyitott vagyok. Legutóbb pl. az evezés volt, amibe belekezdtem, és készülök a fél maratonra is.

ma 00:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!