Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam még motiválni vagy hadjam el?
Kezd kiakasztani és elszomorítani barátom mennyire beletörődő. Gyári munkás, meg elégszik a fizetésével ami alig éri el a 300 ezret azt se mindig keresi meg. Hiába próbálom motiválni hogy tanuljon másik szakmát menjen el nyelvtanfolyamra hogy külföldön tudjon dolgozni jóval magasabb fizetésért mintha a falnak beszélnék. Aztán igazából életébe az egy kocsin kívül semmit el nem ért a nagyanjától örökölt lakásba lakunk, de neki ez megfelel.
Nem látok semmi ambíciót semmi törekvést a jellemébe.
Kicsit visszatetsző amit írsz.
Amúgy önmagában nem lenne baj azzal nyílván, ha motiválod a párodat.
De ez amit írsz, lenéző, és tudnod kell hogy már nem abban a korban élünk, hogy mindent a férfinak kell előteremtenie.
Sőt, manapság már baromi nehéz is előrelépni, nekünk a férjemmel legalábbis nagyon nehezen megy. Nehezen, lassan, de biztosan.
Mi nagyon szegények voltunk, most átlagos színvonalon élünk. Legalább ti örökölt lakásban éltek, legalább nem kell albérletet fizetni, hálás is lehetnél azért amitek van.
Ha előre akarsz lépni magatokért, ahhoz neked is tenned kell.
Nem csak a férfinek a dolga előteremteni mindent, ha erre vársz jó sokára lesz meg minden, arról nem is beszélve hogy mekkora felelősséget, és elvárást teszel a párod irányába.
Szerintem rosszul közelíted meg a kérdést.
Gyerekek, az van hogy mindenkit úgy fogadj el amilyen..
Ha nem ambíciózus, úgy. De csak azért elhagyni-vitázni.. nem érdemes, nem azért mert nem változik, hanem mert elpocsékolt energia!! Ezt nagyon megtanultam már..
Ettől még nem fog motiváltabb lenni, vagy nála bejön a megfélemlítés?
megszoksz vagy megszöksz, ócska közhely de igaz :(
Nekem ilyen volt a férjem de ő tanult megpróbálta, de abba is hagyta két év múlva.:)
Ha szereted és így ismerted meg akkor fogadd el. Örülj, h még látod!
Nekem vasárnap meghallt motorral a párom, na ez a nagy gond nem az h mit dolgozik!
N 30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!