Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam még motiválni vagy hadjam el?
Kezd kiakasztani és elszomorítani barátom mennyire beletörődő. Gyári munkás, meg elégszik a fizetésével ami alig éri el a 300 ezret azt se mindig keresi meg. Hiába próbálom motiválni hogy tanuljon másik szakmát menjen el nyelvtanfolyamra hogy külföldön tudjon dolgozni jóval magasabb fizetésért mintha a falnak beszélnék. Aztán igazából életébe az egy kocsin kívül semmit el nem ért a nagyanjától örökölt lakásba lakunk, de neki ez megfelel.
Nem látok semmi ambíciót semmi törekvést a jellemébe.
5 vagyok.
Szoval így ismerted meg, akkor fogadd el így, Neki ez jó és kész. Ha szereted, akkor abba támogatód, amit Ő akar. Ha nem, akkor keres olyat, aki alapból az elképzeléseidnek megfelel.
Becseszne, ha engem párom megakarna változtatni.
Amúgy meg nem! Nem a férfi dolga, együtt kell. De Neked magadnak is össze kéne hozni egy kocsit, ha annyira fontos.
Írom ezt úgy, h albiba lakok, gyereket nevelek és van kocsim, motorom, stb...10 évig gyárba voltam. Most is csak egy szaros buszsofőr vagyok, de szeretem és Nekem ez így jó!
Mellesleg sztd a lakás és a kocsi a férfi dolga, Neki van is mind2! Neked meg semmid ezek szerint.
N 30
#7: figyelj incel, neked akkor volt utoljára hegedű a kezedben, amikor bevitted anyádét a zaciba, hogy új Fortnite skint vegyél az árán.
hegedűművész, jézusgyerele :)))
Nem tudom mi az incel de valóban zenetanár vagyok és zenekarban vagyok hegedüművész
Nem értem miért támadtok, nektek tán az az álmotok hogy panelben éljtek zsíroskenyéren vagy mi a baj azzal ha valaki ambícióra törekvésre motiválja a párját?
Nincsen baj az ambíciókkal, bizonyos szintig természetes.
Viszont, nem tudjuk a motorokat, de azzal tisztában vagy, mekkora érték a mai világban egy saját panel lakás is??
Jesszus. Az emberek azon aggódnak, hogy nem tudják majd miből fizetik a hitelt,az albit, meg az emelkedett rezsit. Te meg szidod ezt a biztos pontot is. Tegyél egy szívességet ennek a fiúnak. Miért nem a "saját körödből" választottál párt akkor?
11*
Ha nem az az álmod, akk tessék több pénzt keresni.
Mellesleg Én se panelban lakom.
Akkor tegyél azért amit el akarsz érni
Neki van lakása autója fix állása
Te állítólagos zenatanarkent két l-lel írod le, hogy belőlem és az ő lenezett mert örökölt lakásában laksz és öt buzeralod
Keress pénzes pasit, őt meg hagyd meg egy normális lánynak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!