Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Próbáljam még motiválni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljam még motiválni vagy hadjam el?

Figyelt kérdés

Kezd kiakasztani és elszomorítani barátom mennyire beletörődő. Gyári munkás, meg elégszik a fizetésével ami alig éri el a 300 ezret azt se mindig keresi meg. Hiába próbálom motiválni hogy tanuljon másik szakmát menjen el nyelvtanfolyamra hogy külföldön tudjon dolgozni jóval magasabb fizetésért mintha a falnak beszélnék. Aztán igazából életébe az egy kocsin kívül semmit el nem ért a nagyanjától örökölt lakásba lakunk, de neki ez megfelel.

Nem látok semmi ambíciót semmi törekvést a jellemébe.

2022. aug. 6. 18:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok.

Szoval így ismerted meg, akkor fogadd el így, Neki ez jó és kész. Ha szereted, akkor abba támogatód, amit Ő akar. Ha nem, akkor keres olyat, aki alapból az elképzeléseidnek megfelel.

Becseszne, ha engem párom megakarna változtatni.

Amúgy meg nem! Nem a férfi dolga, együtt kell. De Neked magadnak is össze kéne hozni egy kocsit, ha annyira fontos.

Írom ezt úgy, h albiba lakok, gyereket nevelek és van kocsim, motorom, stb...10 évig gyárba voltam. Most is csak egy szaros buszsofőr vagyok, de szeretem és Nekem ez így jó!

Mellesleg sztd a lakás és a kocsi a férfi dolga, Neki van is mind2! Neked meg semmid ezek szerint.

N 30

2022. aug. 6. 20:34
 12/29 Mathus ***** válasza:
85%

#7: figyelj incel, neked akkor volt utoljára hegedű a kezedben, amikor bevitted anyádét a zaciba, hogy új Fortnite skint vegyél az árán.

hegedűművész, jézusgyerele :)))

2022. aug. 6. 20:41
 13/29 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az incel de valóban zenetanár vagyok és zenekarban vagyok hegedüművész

Nem értem miért támadtok, nektek tán az az álmotok hogy panelben éljtek zsíroskenyéren vagy mi a baj azzal ha valaki ambícióra törekvésre motiválja a párját?

2022. aug. 6. 22:23
 14/29 anonim ***** válasza:
99%
Még szerencse, hogy nem diplomás és elismert magyartanár vagy.
2022. aug. 6. 22:24
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, de a primitív írásmódod miatt hiteltelenné válsz mint diplomás. Hadjam meg nagyanja, hogy csak kettőt emeljek ki?
2022. aug. 6. 22:26
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen baj az ambíciókkal, bizonyos szintig természetes.

Viszont, nem tudjuk a motorokat, de azzal tisztában vagy, mekkora érték a mai világban egy saját panel lakás is??

Jesszus. Az emberek azon aggódnak, hogy nem tudják majd miből fizetik a hitelt,az albit, meg az emelkedett rezsit. Te meg szidod ezt a biztos pontot is. Tegyél egy szívességet ennek a fiúnak. Miért nem a "saját körödből" választottál párt akkor?

2022. aug. 6. 22:28
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
Bocs, * korotok akart lenni 😅
2022. aug. 6. 22:28
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

11*

Ha nem az az álmod, akk tessék több pénzt keresni.

Mellesleg Én se panelban lakom.

2022. aug. 7. 00:09
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tegyél azért amit el akarsz érni

Neki van lakása autója fix állása

Te állítólagos zenatanarkent két l-lel írod le, hogy belőlem és az ő lenezett mert örökölt lakásában laksz és öt buzeralod

Keress pénzes pasit, őt meg hagyd meg egy normális lánynak

2022. aug. 7. 08:44
 20/29 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen hihető sztori... Jah, neem...
2022. aug. 7. 11:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!