Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a férjem?

Figyelt kérdés

25 éve vagyunk házasok. A férjem eddig nem zaklatott a hülyeségeivel.

Ő itthon amikor kettesben vagyunk gyakran meztelenkedik a lakásban és az udvar azon részén, ahova nem lehet belátni. Mostanában engem is kér, hogy én is legyek meztelen. Nemet mondtam, és elmagyaráztam, hogy én nem szeretek meztelen lenni.

Azzal is előállt, hogy szeretne engem tangában látni. Mondtam, hogy nem tudnám elviselni, hogy a fenekemben van a tanga. Ezt sem akarja elfogadni.

De még azt is kérte, hogy vegyek fel fekete harisnyát, és lábujjközös szandált, mert ez nagyon tetszene neki.

Elmondtam, hogy én nem szeretem a harisnyát, ezért nem veszem fel. Másnak is van ilyen nem normális férje?

2022. aug. 4. 18:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

Én sem szoktam meztelenül lenni, de ebben a melegben a legkisebb ruhát is kényelmetlennek érzem.

Tegnap zuhanyozás után nem volt kedvem felöltözni, úgy kezdtem el mosogatni. A férjem nem hagyta befejezni...

2022. aug. 6. 13:27
 22/30 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen normális!
2022. aug. 7. 09:56
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

Te azon nők körébe tartozol, akiknek nincsenek szexuális vágyaik. Ezért fogalmad nincs arról, hogy mik a kielégítetlen szexuális vágyak, és az milyen feszültséget, stresszt, és nyugtalanságot okoz az emberben! A szexuális élet nem az orgazmusból áll. Ha te lefekszel mindig a férjeddel amikor csak ő akarja, azzal még nem elégíted ki. Szüksége van azokra a dolgokra is amiket kér tőled. Eddig is vágyott ezekre, de tudta, hogy nem szereted, ezért ritkán kérte, de akkor is hiába. 25 év után, szeretné, ha te is elkezdenél alkalmazkodni. vedd úgy, hogy ez egy utolsó esély neked, hogy veled maradjon, vagy ne csaljon meg ! A kérdésed az, hogy normális e a férjed. Ne akard, hogy normális legyen ! Ha normális, akkor biztos, hogy meg fog csalni, vagy el fog hagyni! Természetesen ezt te képtelen leszel megérteni. Azt a másik nőt fogod k...ázni és szidni. A volt férjedet is szidni fogod amerre csak mész, hogy téged hogy megalázott, és hogy nem gondoltad, hogy ilyen szemét ember! Amit te eddig tettél vele cserébe ezek a minimum dolgok, amivel viszonozza a tetteidet. Én elítélem azokat a nőket, akiktől elválik a férje, mert hagyta szenvedni a férjét, és csak magával foglalkozott és nem érdekelte a másik ember vágyai !

Az ismerőseim körében is történtek emiatt válások. A nő sírt rítt, mindenki hülye volt, a másik nő k..va!

Azt mondta, hogy ő mindig mindent megtett a férjének!

A férj, viszont elmondta, hogy a szexuális aktust a próbálkozásainak 80 % -ában elutasította. Ha kért egy tangát, vagy harisnyát, lehülyézte, meg a "Haggyjál már" kifejezéssel a kérést lezárta. A sorsát megérdemelte !

HA nem szereted a férjedet, és nem akarsz tovább vele élni, akkor ne csinálj semmit a kedvéért!

Ha szereted és fontos neked, akkor ne csak hébe hóba adj ezek közül valamit, hanem szedd össze magad és adj meg neki mindent !

Vegyed fel a tangát és a harisnyát ! De ha ez nekd kényelmetlen, akkor legyél mindig meztelen, amikor kettesben vagytok. Várd haza munkából így. Hidd el, hogy egy teljesen más ember lesz. Ki fog virulni, mindnhez lesz kedve, és körbe fog ugrálni !

2022. aug. 7. 17:57
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

Add meg neki ezt a kis örömöt és hagyd, hogy 25 év után is még megtud kívánni, szerintem nem kért tőled hatalmas megvalósíthatatlan dolgokat.

Felszeretné dobni a házasságotokat kis apróságokkal nincs ebben semmi rossz.

2022. aug. 7. 22:20
 25/30 anonim ***** válasza:
88%

Az udvaron mondjuk én sem járkálok mesztelenül. De a többi kéréssel mi a baj ?

Nézzük úgy hogy igazad van. Tarts ki a elveid mellett.

Tagadj meg mindent a férjedtől. Aztán ha szomszéd asszony meg szívesen lecummantja tangában meg harisnyában akkor kiírhatod a következő kérdésed.

2022. aug. 11. 14:20
 26/30 anonim ***** válasza:
94%

Remélem ennél nagyobb baj nincs. Szeretitek egymást, szexeltek.

Szerintem a harisnya nem olyan borzasztó, kibírhatatlan dolog.

2022. aug. 13. 08:54
 27/30 A kérdező kommentje:

Sokan nem értenek egyet velem. Szerintem itt aki ellenem van, mind pasi.

Szerintem nincs igazatok pasik! Ti mind egy követ fujtók. Minden pasi egyforma.

Nem fogok meztelenkedni, és nem fogom tangában és harisnyában billegetni magamat!

2022. aug. 28. 11:17
 28/30 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem #27,ebbe még nem halt bele senki. Mi van akkor,ha néha-néha van egy kis csupaszkodás,harisnya,tanga!?

Nem kér sokat, csak Ti ketten tudnátok róla!

2022. aug. 28. 11:28
 29/30 anonim ***** válasza:
43%
én nő vagyok, szerintem ha alkalomszerű a dolog, akkor belefér, ha viszont azt akarja, hogy minden nap kellesd magad, akkor nem. viszont! ha van olyan, ami neked 10000% nem fér bele, kényelmetlenül érzed magad a szituációban/ruhában, akkor nem kell belemenni, de kompromisszumot lehet kötni pl. gyűlölöd a tangát, nem tudod magadon elviselni (jelzem, megértem), akkor nem kell tangás szexi fehérneműt választani, hanem valamilyen olyan fazont, amiben magabiztosan érzed magad, de közben szexi is. a meztelenkedést mondjuk nem értem, aktus közben is ruhában vagy, vagy mi? értem, hogy nem akarsz parádézni mondjuk, de egy kis pajkosság, játkosság miért ekkora kihívás? persze a másik oldal se várja el, hogy az asszony cérnabugyogóban pörög a feje tetején, neki meg a kisujját sem kell mozdítania. én mondjuk utálom, amikor egyesek azt hiszik csak a nő dolga fenntartani az izgalmat, meg beöltözni mindenféle vágyálomnak, mert NEM
2022. aug. 28. 11:46
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan nem értenek egyet velem. Szerintem itt aki ellenem van, mind pasi."

Ez inkább amellett szól, hogy higgy nekik.

Tudod, ha mindenki azt mondja, hogy részeg vagy, akkor valószínűleg így van...

2022. aug. 28. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!