Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a férjem?
25 éve vagyunk házasok. A férjem eddig nem zaklatott a hülyeségeivel.
Ő itthon amikor kettesben vagyunk gyakran meztelenkedik a lakásban és az udvar azon részén, ahova nem lehet belátni. Mostanában engem is kér, hogy én is legyek meztelen. Nemet mondtam, és elmagyaráztam, hogy én nem szeretek meztelen lenni.
Azzal is előállt, hogy szeretne engem tangában látni. Mondtam, hogy nem tudnám elviselni, hogy a fenekemben van a tanga. Ezt sem akarja elfogadni.
De még azt is kérte, hogy vegyek fel fekete harisnyát, és lábujjközös szandált, mert ez nagyon tetszene neki.
Elmondtam, hogy én nem szeretem a harisnyát, ezért nem veszem fel. Másnak is van ilyen nem normális férje?
Nők!
Az miért van, hogy a férfiak alkalmaszkodjanak a nőkhöz, de ők sose.
Lehet alkalmaszkodni kéne ahhoz amit ő szeretne. Megunta azt, hogy csak ő csinalja azt ami neked jó, gondolom. Így ő is kért valamit.
A meztelenkedést pedig nem értem, hogy miért nem tudod. Az egy jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!