Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a férjem?

Figyelt kérdés

25 éve vagyunk házasok. A férjem eddig nem zaklatott a hülyeségeivel.

Ő itthon amikor kettesben vagyunk gyakran meztelenkedik a lakásban és az udvar azon részén, ahova nem lehet belátni. Mostanában engem is kér, hogy én is legyek meztelen. Nemet mondtam, és elmagyaráztam, hogy én nem szeretek meztelen lenni.

Azzal is előállt, hogy szeretne engem tangában látni. Mondtam, hogy nem tudnám elviselni, hogy a fenekemben van a tanga. Ezt sem akarja elfogadni.

De még azt is kérte, hogy vegyek fel fekete harisnyát, és lábujjközös szandált, mert ez nagyon tetszene neki.

Elmondtam, hogy én nem szeretem a harisnyát, ezért nem veszem fel. Másnak is van ilyen nem normális férje?

2022. aug. 4. 18:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
50%
Csak nem a napi troll kérdés?
2022. aug. 4. 18:10
 2/30 Hans Pötterman ***** válasza:
77%
Igen, csak eddig bírta melletted. Szex is csak szigorúan sötétben, eltaláltam?
2022. aug. 4. 18:10
 3/30 anonim ***** válasza:
76%
Kepzeld igen én is ilyen vagyok és szeretem ha a barátnőm meztelen van otthon!
2022. aug. 4. 18:12
 4/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem inkább örülj neki, hogy megossza veled a vágyaid, és nem olyasmit kér, hogy sz.rj a mellkasára, és csapkodd szét gumipapuccsal.
 5/30 anonim ***** válasza:
93%
Hát úgyse sokat lenne rajtad a tanga. Na meg nem csak a cérna fazon létezik belőle. Nem kért lehetetlent, kicsit a kedvére tehetnél.
 6/30 anonim ***** válasza:
90%
*vágyait
 7/30 anonim ***** válasza:
77%

Nők!

Az miért van, hogy a férfiak alkalmaszkodjanak a nőkhöz, de ők sose.

Lehet alkalmaszkodni kéne ahhoz amit ő szeretne. Megunta azt, hogy csak ő csinalja azt ami neked jó, gondolom. Így ő is kért valamit.

A meztelenkedést pedig nem értem, hogy miért nem tudod. Az egy jó dolog.

2022. aug. 4. 18:14
 8/30 anonim ***** válasza:
81%

#4 😀ez jó!

#7 nagy igazság!!

2022. aug. 4. 18:23
 9/30 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem örülj neki, hogy 25 év után azon van hogy izgalmat vigyen a szexuális életetekbe és nem megcsaláson jár az esze.
2022. aug. 4. 18:23
 10/30 anonim ***** válasza:
85%
Meztelen én sem szívesen vagyok egyébként itthon, pedig fiatal vagyok és ügyelek az alakomra. De valahogy nem. Nem kell szégyellnem a testem vagy ilyesmi, de nekem az nem jön be. De azért másban tuti engednék neki. Valamiben biztosan. Vagy teljesìtettél valamit a vágyai közül már? Valami mást?
2022. aug. 4. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!