Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a férjem?

Figyelt kérdés

25 éve vagyunk házasok. A férjem eddig nem zaklatott a hülyeségeivel.

Ő itthon amikor kettesben vagyunk gyakran meztelenkedik a lakásban és az udvar azon részén, ahova nem lehet belátni. Mostanában engem is kér, hogy én is legyek meztelen. Nemet mondtam, és elmagyaráztam, hogy én nem szeretek meztelen lenni.

Azzal is előállt, hogy szeretne engem tangában látni. Mondtam, hogy nem tudnám elviselni, hogy a fenekemben van a tanga. Ezt sem akarja elfogadni.

De még azt is kérte, hogy vegyek fel fekete harisnyát, és lábujjközös szandált, mert ez nagyon tetszene neki.

Elmondtam, hogy én nem szeretem a harisnyát, ezért nem veszem fel. Másnak is van ilyen nem normális férje?

2022. aug. 4. 18:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Nagy forma lehet a férjed.
2022. aug. 4. 18:47
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
Oké, nem kell mindig mindenben pontosan úgy táncolni, ahogy a másik fütyül, de azért valamit csak meg lehet tenni a párod kedvéért, nem? Egyáltalán nem kér extrém dolgokat, szerintem egyikben-másikban simán engedhetnél neki.
2022. aug. 4. 18:51
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Akkor lehet olyan pasi után kutatni aki nem szereti ha meztelen vagy és nőies. Normális igényei vannak a férjednek.
2022. aug. 4. 19:03
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
A kezedet összetehetnéd hogy 25 év házasság után a férjedet még mindig a te feneked izgatja, azt szeretné tangában látni nem más nőkét. Most komolyan, mi lenne olyan borzasztó azon hogy néha felvennél egy a férjednek tetsző ruhadarabot? Csak hogy a kedvében járjál, csak hogy kicsit felpezsdítsd a napját, csak hogy szerezz neki egy kis örömet. De nyilván ő a hülye amiért még mindig téged szeret oly sok év után.
2022. aug. 4. 19:31
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
Napi kamu 2.
2022. aug. 4. 19:47
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

4-es nagyon jó dumád van. 😃 Úgy ismerem hogy kínai bambusz papuccsal. 😃

Kérdező, a férjed jelzi hogy mit szeretne, ne mondj már mindenre nemet neki. Engedj egy kicsit.

2022. aug. 4. 20:03
 17/30 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is inkább megbecsülhetnéd a férjed. És értékelhetnéd, hogy őszintén elmondja a vágyait. Pláne, hogy veled szeretné ezeket kiélni.

Néha nem ártana a kedvére tenned.

Lehet neki sem volt kedve eltartani téged 25 évig, mert férfiként valószínűleg jobban keres. Sem gyed/gyes alatt, mikor még annyit se vittél haza. Nem volt kedve túlórát vállalni, hogy nektek mindent megadjon.

Sőt, lehet hogy hajtottak már rá fiatalabb nők, mégis német mondott, mert rád gondolt.

2022. aug. 4. 23:34
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

Már én is majdnem bedőltem neki...

Aztán a végén a lábujjközös harisnyával elárulta magát. :)

2022. aug. 5. 06:48
 19/30 anonim ***** válasza:
92%
Én is olyan vagyok, mint a párod. Szívesek látnám a feleségemet többször meztelen, de akár harisnyában is. De engem is elhajt, én elfogadtam, hogy a kedvemért nem meztelenkedik, nem húz harisnyát,akkor se, ha nagyon tetszik.
2022. aug. 5. 11:02
 20/30 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen normális a férjed, Te Vagy fura.
2022. aug. 5. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!