Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ha külsőre nem vagyok a férjem esete?
A nagyon vékony nők tetszenek neki, én nem vagyok a zsánere. De szerinte ez mindegy, mert tökéletes vagyok neki, és nagyon szeret engem.
166 cm vagyok, 63 kg és egész szépnek tartottam magamat. Persze lehetnék vékonyabb, de én mindig ducibb voltam, már gyerekként is. Hiába mondja azt, hogy jó vagyok így neki, nem tudom elhinni. És nem is értem, hogy ezt miért mondta el nekem. Egyre kevesebb az önbizalmam mellette, mert elég sűrűn kritizál más nőket is, akiket én szépnek/csinosnak tartok. Hónapok óta próbálom ezt elengedni, de egyre jobban zavar, és szerintem mellette már sose fogom magam jól érezni.
Én ott akadtam el, hogy 166 centi és 63 kiló vagy... és a férjednek a "vékony" nők tetszenek. Ezt akkor azokra kell érteni, akik tényleg ilyen pálcikák? Mert csak számok alapján ez messze nem a ducibb kategória. Vagy valakinek már igen? Miért van ennyi testképzavaros nő?
A kérdésedre válaszolva pedig ha van egy egész csinos nő, akinek ha látok is valami "szépséghibáját" az elején, de összeillünk, beleszeretek, akkor a "világ legcsinosabb nője" lesz és imádni fogom mindenét. Szerintem sok férfi van így ezzel, elképzelhető, hogy a férjed is ilyen.
Akkor derült ki, hogy a páromnak a vörös nők a "zsánerei", mikor egyszer szó nélkül a kapcsolat elején vörösre festettem a hajam. És összejött velem úgy, hogy nem voltam vörös. Azóta megint nem vagyok az és sosem éreztette/mondta, hogy fessem vissza, mert így nem tetszem neki..
Szerintem mindenkinek van valami külsőség, ami tetszik neki, és végül jön az ellenkezője aki mégis tökéletes.
Nekem ezen akadt meg a szemem:
"mert elég sűrűn kritizál más nőket is, akiket én szépnek/csinosnak tartok."
Az még oké lenne, ha a nagyon vékony nők lennének az ideáljai, és mégis beleszeretett valakibe, aki még mindig vékonynak számít, de nem az a pálcika.
Viszont kritizálni más nőket elég erős. Minek idegen embereket kritizálni, főként a párunk füle hallatára?
#5 163 centisen és 60 kilósan se voltam vékony, inkább husis, mert nem sportoltam. Úgyhogy van, hogy kicsit ducibbnak tűnik valaki így is.
Amúgy pl. nekem is többfajta testalkat tetszik. Meg olyan is volt, hogy az exem kifejezetten dagadt és csúnya volt (nem 5 kiló plusz volt rajta, hanem 40-50), de szerettem. És nem a teste miatt lett vége, sőt, ő szakított velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!