Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy csak a külföldi fiúk/férfiak jönnek be nekem külsőre úgy igazán?
Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 14:25
1/13 anonim válasza:
Hey lil grill, im from the UK, and i think its okee
Kak dela? ~russian kiddo
4/13 anonim válasza:
Nem, dehogy. Tényleg nincs is helyesebb, mint egy inuit fókavadász vagy egy bantu harcos. Meg ugye olyan sok a közös tulajdonságuk azon kívül, hogy mindkettő külföldi.
5/13 anonim válasza:
Persze, mert Mo.-on és a környező országokban nem ugyanazokat a tömeggyártott kínai holmikat hordja az emberek 95%-a. Nyilván.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj.
7/13 anonim válasza:
"Külföldieknek" a sz.ra sem olyan büdös. :)
8/13 anonim válasza:
Ízlés dolga, de pl engem sem érdekelnek a magyar nők.
9/13 anonim válasza:
A külföldiekben nem igazán a külső, ami bejön neked, hanem az ehhez tartozó mentális vonzódás, annak a tudata, hogy ő nem abból a közösségből származik, amiből te. Ez egy plusz izgalmassági faktorral ruházza fel az adott személyt, ami előrébb sorolja nálad a vonzódási listában.
10/13 anonim válasza:
Világosítson fel valaki, hogy külső alapján (nem szólal meg) honnan lehet tudni, hogy ki külföldi?
Kérdező: kit értesz külföldi alatt?
Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!