Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment a ferjem par hetre kulfoldre dolgozni. Buntudatom van ez normalis?
Buntudat abbol ered hogy annak ellenere hogy azt hittem nem birom ki nelkule nagyon jol elvagyok es a gyerekek is.
Nem hianyzik meg tudok mindent oldani egyedul bar suru a hetem es keveset alszom.
sajnos eddig 10 nap alatt 1x chetelt velem 5 percet mert nagyon faradt.
Meg egy het es hazajon nem tudom mit fogok erezni.
Ez nem gond, ez normális =)
Vedd úgy: próbatétel, hogy kiderüljön, tudsz-e nélküle is hosszabb időt kibírni. Semmi rosszra nem kell gondolnod, nem is kell, hogy bűntudatod legyen, hiszen szereted őt... nem? =)
Megcsalas eszembe se jutott dolgozni ment es a vilag leghusegesebb embere ezt mar bebizonyitotta.
Olyan emberekkel van akik ugyancsak egyenes es megbizhatoak.
Meg tankolnom is sikerult nelkule ill egy csomo mindent megcsinaltam a hazban pl ajtokeret festes stb stb
De nem hiányzik az ölelése, az hogy a karjaiban ébredj fel?
Azért az kemény, hogy 10 nap alatt csak 5 percet beszéltetek egymással.
csak butatelefonja van elvbol es reggeltol estig dolgozik.
Igy egyszer kerte kolcson a baratja okostelefonjat igy beszelhettunk 5 percet valami ingyenes wifi kozelebe voltak.
negy gyerek meg ketto lakik otthon 6 es 15 evesek
Megbeszeltuk beleegyeztem hogy elmenjen.
Ehez nagy szerelem kell bizalom es tisztelet.
Akit szeretunk abban megbizunk es tiszteljuk a donteset nem onzo modon sajat kenyelmemet es sajat erzeseimet neztem.
3-as vagyok újra
két hétre ment el és nem háborúba vagy nem úgy, hogy nem lehet tudni mikor jön vissza....teljesen jó, hogy a kérdező "jól elvan" ez nem minősíti szerintem az érzelmeiket...arról nem beszélve hogy négy gyereket nem a nászúton hozták össze:) egy hosszú kapcsolatnak még jót is tehet egy ilyen szünet:) majd írd meg mi lett, mikor hazaért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!