Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elment a ferjem par hetre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment a ferjem par hetre kulfoldre dolgozni. Buntudatom van ez normalis?

Figyelt kérdés

Buntudat abbol ered hogy annak ellenere hogy azt hittem nem birom ki nelkule nagyon jol elvagyok es a gyerekek is.

Nem hianyzik meg tudok mindent oldani egyedul bar suru a hetem es keveset alszom.

sajnos eddig 10 nap alatt 1x chetelt velem 5 percet mert nagyon faradt.

Meg egy het es hazajon nem tudom mit fogok erezni.

2014. nov. 26. 21:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Lehet azert mert az utazas elott napokig nem tudtam aludni annyira feltem hogy fogom megoldani.

Majd elment es nem is volt annyira nehez a dolog mint amire szamitottam.

Munka gyerekek masodallas ertekezletek bevasarlas takaritas es meg lakasszepitesre is jut idom.

2014. nov. 26. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom, ennyi párkapcsolat-szakértőt.

Ez a normális, nem az, aki csak kislámpával meg cumival tud elaludni, ha nincs ott a párja.

2014. nov. 26. 22:17
 13/16 A kérdező kommentje:
a laptopommal bujok agyba a gyereket nem engedem magam melle hiaba keri felek nem tudom majd kirugni ha hazjon a ferjem.
2014. nov. 26. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell mumust látni egy jól működő kapcsolatba ilyesmi miatt. Gondolom, Kérező, most nagyon büszke vagy magadra, hogy sikerül egyedül is helytállnod, bármennyire tartottál tőle. A sikerélmény háttérbe tudja szorítani a másik hiánya miatti elhagyatottságot. Plusz nem is hosszú időre ment a férjed, a hűségével is tisztában vagy.. élvezd a szabadságodat, egy talpraesett ember számára az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal.
2014. nov. 26. 22:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok ebben semmi problémát. Egy elfoglalt, talpraesett, többgyermekes nő miért kellene, hogy olyan rosszul bírja a férj hiányát, aki egyszerűen egy időre kiment dolgozni? Ennek szerintem semmi köze a köztük levő szeretet, szerelem meglétéhez és fokához...
2014. nov. 26. 23:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másképp éli meg a dolgokat ! Lehet csak azért viseled így ,mert tudod ,mindössze pár hétről van szó .. Az én férjem is külföldön dolgozik ,több mint 3 éve ..4 hetente jön ,vagy megyek én hozzá a gyerekkel .Hát az első időszak nekem nagyon keserves volt ,megoldottam én is mindent ,de nagyon padlón voltam lelkileg ,hiányzott a másik felem ..és hiányzik a mai napig minden alkalommal ,de mi már a közeljövőben költözünk ki utána és minden happy lesz :-) ! Elkanyarodtam a témától ,bocsi ,nem rólam van szó .. Ezért szerintem nem feltétlenül kell rosszul érezned magad. A gond akkor van ,ha hazajön és arra döbbensz rá ,jobb volt nélküle ,mint vele .. Mondom ,minden ember más .. én is ,te is ...
2014. nov. 27. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!