Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha külföldi munka miatt szakít a csajod? Ti is így csinálnátok vagy csak nekem fura ez? :O
Kaptam egy lehetőséget hogy mehetek külföldre dolgozni. Viszont a barátnőm kijelentette hogy nem fog megvárni 3-4 hónapig ölbe tett kézzel. Fél, hogy mivan akkor ha mire hazaérek akkor ő addigra kiszeret belőlem meg stb stb.
21/F--- 18/L
Hagyd el.
Velem is hasonlóan paraszt módon közölte a barátom, hogy ha esetleg mennék erasmusra akkor nem várna meg mert mit képzelek én magamról, hogy elutaznék 4 hónapra. Nem hiszem, hogy szeret aki ilyet mond. Az a pár hónap semmi ahhoz képest a sok évhez amit együtt akartok tölteni... már ha komolyan gondoljátok.
Az attól függ. Ha korlátlan időre menne a párom és nem látnám hogyan lehetne ezután összefonni a kettőnk életét, jövőjét, akkor bizony én is szakítanék.
Ha valakit nagyon szeretek, akkor viszont 3-4 hónapot fél lábon is kibírnék, főleg ha nem megy messzire és van esélyem kiugrani hozzá pár hetente.
Hát, ha nem tudja, hogy kiszeret-e belőled ennyi idő alatt, akkor nem is áll biztos talajon a kapcsolatotok. Viszont az is lehet, hogy csak megijedt, hogy esetleg te szeretsz makd ki belőle. Ilyen korban a lányok sem feltétlen érettek eléggé, hogy kezelni tudják ezt a helyzetet. A helyedben még egyszer leülnék vele megbeszélni. Ha komolyak az érzéseid, akkor erről biztosítsd. Viszont ha ezek után is így áll hozzá, akkor jobb, ha hagyod.
Párom is gondolkodik rajta, hogy kimegy doktori iskolába, vagy dolgozni. De addig még van másfél év, így én nem nagyon foglalkozom vele, hisz ki tudja, együtt leszünk-e még addig (friss kapcsolat). Majd ha eljön az idő, beszélünk róla, de eszembe se jutna szakítani, ha amúgy jó a kapcsolatunk. Ha tanulni megy ki, akkor ideiglenesen távkapcsolatban leszünk, ha munkát talál, akkor megtanulok németül itthon, szerzek valami kint is elfogadott szakmát, vagy legalább a mostani tanulmányaimmal végzek egy átképzést, hogy kint is elfogadják és utána mennék. De még így, 3 hónap után sem jut eszembe, hogy elhagynám, mert jobb életet szeretne és ezt kint látja megvalósíthatónak. Az meg teljesen biztos, hogy nem állnék az álmai útjába, és kényszeríteném választásra. Elég alattomos húzásnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!