Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha párom már nem nagyon vállal fel? Pl minden képünket törölte, nem ismerösöm és így tovább? Ezért én meg egy külföldi közszereplőről ábrándozok :S?
Nem vállal fel! és hiába mondom neki , le pereg róla...
Van egy külföldi nagyon helyes közszereplő, neten találtam rá! Mikor megláttam, olvadtam.Normálisak ezek a tünetek? Hogy másszak ki ebből az egészből?
Nem nagyon járok el sehova, és csak dolgozok, vagy itthon vagyok. Párom meg hát nem is enged sehova cirkuszol. Lehet hogy megörültem volna ezek miatt is?
Lehet hogy túl bolond vagyok, hogy egy idegen pasasról ábrándozok?
Köszönöm!:)
21 vagyok
szerintem is lehet más.. bár ő tagadja
"hát nem is enged sehova " - a párod?????
Ideje továbblépned, ezért is, a fel nem vállalásért is.
A reménytelen epekedés... hát valami tini dolog, egy rendes fiú mellett "kinőnéd" ám hamar.
Vegyük ketté a dolgokat. Tetszeni tetszhet nyilván egy közszereplő, nekem is tetszenek sportolók, színészek stb. de asszem tizenéves kor után az ember már kinő az ábrándozásból, annyiban kimerül a dolog, hogy tetszik és kész, nem több. Több akkor sem lesz, ha ábrándozol. 21 évesen szerintem kicsit gyerekes ábrándozni.
Ha a párod ilyen bunkó, hogy nem vállal fel sehol, akkor miért vagy vele? Én biztosan nem lennék ilyen ember mellett.
A pasidról semmi konkrétat nem tudunk, nem mondhatunk rá rossza.
Te viszont más pasikról fantáziálsz a pasid mellett.
Inkább szakíts, jobb lesz neki nélküled.
9-es, ennyit tudunk a pasijáról: "Pl minden képünket törölte, nem ismerösöm és így tovább" kb. elég is.
Az miért érdekel, hogy mekkora farka van?
Miben változtatna a bunkóságán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!