Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy ha zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ha zavar ha a férjem a keresztnevemen hív?

Figyelt kérdés

Azt szeretem ha becéz (Cica,Bébi ). Mondtam neki hogy ha a nevemet mondja mindig azt hiszem hogy valami baj van. Szerinte hülyeség. Köszi

34/N

2022. jún. 4. 04:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Igaza van a férjednek.

Tisztel téged azzal,h a neveden hív,nem valami gagyi becenéven.

2022. jún. 4. 05:16
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Majd akkor aggódj, ha véletlen a szeretője nevén hív.
2022. jún. 4. 05:17
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Sajna ez rögzödött a szülői nevelésből. Azt javaslom a hanglejtésre figyelj. Szerintem kedvesem mondja a nevedet akkor is bajt érzel. Igaza van a férjedmek. De azért 34 évesen begörcsölni azért mert a neveden szólít. Próbálj lazítani.
2022. jún. 4. 05:31
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Én ennek pont, hogy örülni szoktam egy kapcsolatban.
2022. jún. 4. 05:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek nem áll a szájára a becézgetés. Attól még szerethet úgy (vagy jobban), mint mások a párjukat, akik cicabogyónyuszimókus-nak hivják őket.
2022. jún. 4. 06:47
 6/15 harebell ***** válasza:
88%
Az oké és normális, hogy van egy preferenciád, de a "mindig azt hiszem, baj van" berögződés nem az.
2022. jún. 4. 07:26
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Mi becézgetjük egymást, de csak ha kettesben vagyunk, vagy otthon a hálószobában például. Mások előtt szigorúan keresztnéven. Néha azért megfeledkezünk magunkról, de ez ritka. :D
2022. jún. 4. 07:32
 8/15 anonim ***** válasza:
4%
Ne reklamálj, Júlia, mert mész a háztól. Sipirc mosogatni!!!
2022. jún. 4. 07:37
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi van, az emberi oldaladat nézi, lehet pont őt zavarná ez a nyálas szöveg, és ezért használja azt, amit.
2022. jún. 4. 08:10
 10/15 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Ugyanez volt a probléma nálunk is.

Mostmár itthon becézem, kint a nevén szólítom.

Telefonomban is a teljes neve mögé raktam egy szívecskét hogy boldog legyen.

Vannak ilyen emberek akik nem szeretnek becézni, de nem szeretem kevésbé olyankor a feleségem mikor a nevén szólítom

2022. jún. 4. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!