Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy ha zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ha zavar ha a férjem a keresztnevemen hív?

Figyelt kérdés

Azt szeretem ha becéz (Cica,Bébi ). Mondtam neki hogy ha a nevemet mondja mindig azt hiszem hogy valami baj van. Szerinte hülyeség. Köszi

34/N

2022. jún. 4. 04:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs baj, keresel, ha nem találsz csinálsz magadnak?

Fel kellene nőni. Az ég világon semmi baj nincs azzal, hogy a neveden szólít.

2022. jún. 4. 09:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút kapcsolatról függ. Én pl a bébitől mennék falnak. De mi idióta beceneveken szólítjuk amúgy egymást, már az a fura, ha a nevén kell szólítanunk egymást. Na most neki lehet pont fordítva ilyen fura,egyszerűen nem áll rá a szája. De egyébként 34 évesen valóban nem itt kéne tartani
2022. jún. 4. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a barátommal szinte mindig egymás keresztnevén szólítjuk egymást. Nálunk ez kezdetektől így volt, mert imádjuk kimondani a másik nevét. Nem ördögtől való dolog.
2022. jún. 4. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hívjon hisztikrisztinek...
2022. jún. 5. 23:10
 15/15 anonim válasza:
Engem csücsöknek hiv😅😊 azt mondta azért mert én vagyok a szive csücske. Ha a nevemen hív az gyanus. Én nyálasan csak szerelmemnek hivom. Ő is betojik ha a keresztnevén hivom😃 34 évesek vagyunk mi is.
2022. júl. 13. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!