Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtély. Vannak haverjai akikkel ismerjuk egymást. Miért nem akarhatta hogy együtt lássanak?
A haverjai engem személyesen ismernek kivéve egyet.
Egyik nap velük ült bent egy helyen. 5-6 férfi, körasztal.
Elmentem a hely mellett, párom meglátott, kirohant hozzám az utcára beszélni.
és elhúzott engem onnan hogy még ablakbol se lássanak.
Kérdeztem miért nem megyünk be?soha nem láttam még őt olyan zavartnak, elpirulósnak, teljesen kínban volt.
Így berontottam. Férfiak ülnek körbe, az egyik tőlem kérdezi hol a párom, mondtam, mindjárt jön vissza.
Kimentem hozzá újra és elkísért egy darabon, hogy menjek.
Az egész lényege az volt, hogy ne lássanak minket együtt.
Barátom azt mindta hogy amelyiket nem ismerem bunkó, és nem akarta hogy engem kóstolgasson.
De mondtam ha kijossz es ablakból látnak, úgy sem jött volna ki utánunk. Nem értem.
Másik whatsapp viber törléseket csinált. Akkor amikor beült közéjük. És nem mást, a velem való cseteléseket törölgette. Holott senki nem néz a telefonjába. Erre sem mond semmit csak azt, az egész alkalmazást is törölni fogja. Nem indokol.
És 190 magas. És agresszív, támadó, néha "kordában sem tartható" típus, bajai is szoktak lenni belőle.
És irul pirul! Zavarban van. Kész csoda, hogy tudott összefüggően beszélni és nem hebegett habogott. Elképesztő.
Hogy valamitől nagyon be volt rosálva, ha vele meglátnak együtt. Csak épp eddig is láttak vele együtt, ezután is fognak. Kivéve azt az egyet, akire azt mondja bunkó.
Olyan szinten nem volt magánál mikor kint beszéltem vele, hogy a szokásos reakciói, reagálásai se jöttek elő. Próbálta volna ugyan a kezébe venni a dolgokat ahogy szokta, de harmatgyenge volt.
Teljesen le volt forrázva. Izgult. "félt."
Ennyit jelent nekem hogy nem volt magánál, de mégcsak önmaga sem volt.
Még ma is olyan "meggyengülve" szolidan, "fülét farkát behúzva" beszél erről, "visszaüt" neki ugyanaz az érzés.
Összvissz a hablatyaiból eddig annyi tisztult nekem le, hogy az a másik, akire azt mondja bunkó, az teljesen hasonlít hozzá,.olyan sztorikat hadovál róla, amiket ő maga is vagy elkövetett, vagy neki is elvei.
Mint amikor 2 "gyilkos" beszélget(mellettük meg másik 5 haver)
És folyamat azt mondja, csak engem akar védeni, mert tudja hogy ő milyen és helyből otthagynám az asztalt.
Na de ezért pironkodni? Zavarban lenni? Körmöt lerágni?
Azaz hogy lehet bi vagy tud vmit esetleg az a haverja amit én nem tudhatnék. Stb?
De elmondja a nevét címét is, simán be is kopoghatnék ahhoz a haverhoz. Ráadásul mellettem lakik majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!