Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtély. Vannak haverjai akikkel ismerjuk egymást. Miért nem akarhatta hogy együtt lássanak?
A haverjai engem személyesen ismernek kivéve egyet.
Egyik nap velük ült bent egy helyen. 5-6 férfi, körasztal.
Elmentem a hely mellett, párom meglátott, kirohant hozzám az utcára beszélni.
és elhúzott engem onnan hogy még ablakbol se lássanak.
Kérdeztem miért nem megyünk be?soha nem láttam még őt olyan zavartnak, elpirulósnak, teljesen kínban volt.
Így berontottam. Férfiak ülnek körbe, az egyik tőlem kérdezi hol a párom, mondtam, mindjárt jön vissza.
Kimentem hozzá újra és elkísért egy darabon, hogy menjek.
Az egész lényege az volt, hogy ne lássanak minket együtt.
Barátom azt mindta hogy amelyiket nem ismerem bunkó, és nem akarta hogy engem kóstolgasson.
De mondtam ha kijossz es ablakból látnak, úgy sem jött volna ki utánunk. Nem értem.
Másik whatsapp viber törléseket csinált. Akkor amikor beült közéjük. És nem mást, a velem való cseteléseket törölgette. Holott senki nem néz a telefonjába. Erre sem mond semmit csak azt, az egész alkalmazást is törölni fogja. Nem indokol.
Tehát ha kibeszélés menne max a párom beszelhet ki. De ő meg nem szokta kiadni a magánéletét.
De ezt simán látom abbol ahogy a párom környezete hozzám áll.
Amit irtam. Érsekes de az emberek őszintén visszatükrőznek mindent.
Pl volt barátom aki kibeszélt, neki a haverjai is furán álltak hozzám. Illetve oltogattak, kikezdtek velem stb. Ezekből láttam hogy nem tisztelnek mint a haverjuk párját hogy az tabu lenne.
Szerintem másik nő van a háttérben. Az a "bunkó" srác is mit szólt már volna be mégis? 😂 max annyit, higy hé Peti, örülök hogy megismerhetem Petrát, de nem tegnap találkkztál Fruzsival? 😂
Ha a sráctól fél, szerintem annyi hogy nem akkora nagy haverok és nem tusja kordában tartani hogy ne kotyogja ki a dolgokat, lehet szívesen is teszi 😀 másrészről meg nem hiszem hogy egy társaságban lévő nőnek beszólogatna... többiek állítanák le.
Másrészt az üzenetek törlése 😂😂 az alapból mindent elmond. Téged valahogy átver a srác, a kérdés csak az hogy mivel pontosan 😀
Csatlakozom.
Ez az egész annyira nem átgondolt, zavaros viselkedés.. itt másik nő van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!