Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tetszik külsőleg, mert túl kövér, de ha lefogy még beleszerethetek, vagy ez lehetetlen?
Figyelt kérdés
Sajnos túl későn jöttem rá, hogy ez érdekházasság. Vannak dolgok, amikben teljesen másak az elképzeléseink, de egyébként rendes ember és a családja is az, ami sajnos az enyémről nem igazán mondható el. Az sem hátrány, hogy jobb fizetése van, mint nekem és félig meddig van egy közös házunk. Menjek vagy maradjak?2022. aug. 3. 03:32
11/12 anonim válasza:
Nekem is azt hiszi a családom, hogy menekültem tőlük egy olyan pasihoz, akit nem szeretek. Aztán koppant az álluk.
Ha dagiként nem szereted, akkor nem is fogod.
12/12 anonim válasza:
De egy undorító szánalmas ember vagy! Nem hánysz magadtól, amikor tükörbe nézel? Szegény ember, aki melletted van! Az Isten óvjon bárkit is tőled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!