Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha fel év alatt nem érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fel év alatt nem érzek szerelmet, már nem is fogok soha ugye?

Figyelt kérdés

Egyszerűen helyes a barátom, nagyon. De a viselkedesevel teljesen ellensúlyozza ezt. Egyeltalan nem o az úr a háznál, ha fogalmazhatok így, és borzalmasan szerencsétlen, mellesleg nagyon lusta is, önző is, csomószor csak a saját maga érdekeit nézi és nem érdekli mivan velem. Persze az elejen beleszerettem mert helyes, okos, szereti az állatokat de miután ezek a dolgok szépen kialakultak elmúlt minden. Egyszer már szakítottam vele, és ő "zsarolt" érzelmileg engem utána, ami miatt nem léptem ki a kapcsolatból. Most megint ezt érzem egy ideje, egyszerűen megorjit ezzel a szerencsétlen viselkedesevel, én meg az ellentetje vagyok, határozott no vagyok, aki mindig tudja mit csináljon. De szakítani sem akarok mert vannak terveink meg, utazások is vannak szervezve, viszont ezt érzem hónapok óta, egyszerűen a szex sem jó, nem vagyok ra, a családja nem éppen szimpatikus számomra (ne politizaljunk de az egész családja Fideszes, és úgy is viselkednek😅) és nem élvezem a vele töltött időt, semennyire sem.:( kedvem sincs vele találkozni nagyon sokszor, szexhez megannyira se, és nem érdekli mikor mondom neki hogy most nem akarom.

Igazabol most értettem meg, hogy a külső semmit nem jelent tényleg.

Kérdésem a következő: leszek még szerelmes valaha bele, vagy engedjem el?

2022. júl. 28. 14:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sirok😂😂😂

9es: mint írtam ne politizaljunk, engem annyira nem érdekel a politika de mikor valakivel nem lehet 5 percig elbeszélgetni anélkül hogy ne a Fideszt mondaná minden 2.mondataban az gaz😶

2022. júl. 28. 15:04
 12/14 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
A külső a semminél többet jelent. Hiszen valamennyire kell, hogy vonzódjunk a másikhoz. De valóban nem ír felül mindent. :) E mellett szükséges, hogy normális legyen az illető és jól kijöjjetek. Nos, ő nem teljesen normális:D (pl. önzőség...)
2022. júl. 28. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:

#9 voltam , hát én sem szeretem a politikát.

De mi a bànatot tud beszélni mind a két oldal annyit a politikáról?

Hogy szar a kormánypárt , szar az ellenzék , szar az ellenzék , szar a kormánypárt?

Aki akar melyik párt szerint èl ott tényleg gáz van

2022. júl. 28. 15:52
 14/14 A kérdező kommentje:
En nem beszélek a kormányról, nem vagyok Fideszes de nem fogok az ellenzekrol beszélgetni, sőt azt sem kötöm senki orrára hogy kire szavaztam, a barátom se Fideszes de a család többi tagja au és tényleg csak arról beszélnek folyamat🙁
2022. júl. 28. 15:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!